Optimus Residence Apartmanház, 11 apartman 40 férőhely

Balatonföldvár a déli part legelegánsabb települése. A part mellett húzódó platánfa sor, a magaspartról látható panoráma kivételes szépsége teszi egyedivé a települést. A déli part legnagyobb kikötője, két strand, számos étterem és szórakozási lehetőség várja az ide látogatókat.

Kiadó boutique apartmanjainkban Balatonföldváron a Nyugati Stranddal szemben várjuk kedves vendégeinket, a Balaton parttól mindössze 200 méterre. Apartmanházunk zárt lakóparkban helyezkedik el csodálatos erdős környezetben, ami biztosítja a nyugodt kikapcsolódást. A városközpontban található éttermek és szórakozási lehetőségek pedig 10 perc sétával elérhetők.

Apartmanházunk építésekor az volt a célunk, hogy egy olyan magas színvonalú szálláshelyet hozzunk létre, ahol a megérkezés első pillanatától otthon érezhetik magukat a Vendégeink. A foglalás és az itt tartózkodás során bármikor rendelkezésre állunk, azonban igény esetén teljesen érintkezés mentesen is igénybe vehetőek szolgáltatásaink.

Az online check in segítségével a bejelentkezés előre lebonyolítható, a szobába való bejutás pedig kóddal történik, így kulcs átvételére nincs szükség. A beépítésre kerülő anyagok, berendezési tárgyak és gépek kiválasztásánál a minőség volt az elsődleges szempont.



Az otthon melegének megteremtése és a gondtalan kikapcsolódás érdekében minden olyan dologgal felszereltük az apartmanokat, amire szükséged lehet az itt tartózkodás során: – nagyméretű francia ágyak Rottex szállodai matracokkal – antiallergén párna és szállodai ágynemű – teljesen felszerelt és gépesített konyha – natúr alapanyagokból készült Alverde prémium fürdőszobai kozmetikumok: tusfödő, sampon, szappan – Nespresso kávéfőző, korlátlan Starbucks kávé fogyasztás – korlátlan bio minőségű tea fogyasztás – nagyméretű, a szoba méretéhez igazodó 50″ és 55″-os TV – ingyenes Netflix – ingyenes wifi – széf – hűtő/fűtő klíma – USB csatlakozó az ágyak mellett – 1 üveg ajándék bor A fentieken túl kizárólag a Penthouse vendégei részére: – padlófűtés – fürdőlepedő – extra pipere bekészítésként hajbalzsam és testápoló – társasjátékok és kártyák – nagyméretű 75-os TV ​– 6 személyes kültéri jakuzzi kizárólagos, korlátlan használattal – 1 üveg ajándék pezsgő ​Minden apartmanunkhoz privát erkély vagy terasz tartozik.

A kisebb méretű erkélyeken kültéri fotelek, a nagyobb teraszokon kültéri asztalok és székek állnak rendelkezésre. Két földszinti apartmanunk a terasz mellett privát kerttel is rendelkezik, amely ideálissá teszi a nagyobb teret szerető vendégeink, családok vagy baráti társaságok számára is.

A Penthouse-hoz 200 négyzetméteres, részben balatoni panorámás, lombkorona szinten elhelyezkedő terasz tartozik, amelynek minden oldala csodálatos élményt nyújt. ​A BalatonBike365 kiemelt partnereként kerékpáros vendégeink részére ingyenes BB365 szervizcsomag áll rendelkezésre. Emellett kerékpár tárolót és e-bike töltési lehetőséget is biztosítunk.

A BB365 bringaközpontja éppen velünk szemben helyezkedik el, ahol nemcsak különféle bérelhető kerékpárokat, kiegészítőket találhattok, hanem rengeteg ötletet, útvonaljavaslatot is kaphattok, ha a Balaton déli partját szeretnétek két keréken felfedezni. ​Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Balaton déli partján a vasúti sín a part közelében fut, így az apartmanház közelében is vasúti sín található.

Az áthaladó vasúti forgalom zavaró lehet a nyugalomra, kérjük ezt vegyék figyelembe a foglaláskor. Megértésüket köszönjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
11 apartman, 40 férőhely
NTAK azonosító: EG23057088


előzőkövetkező