Onyx Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Hévízen luxuskategóriás apartmanunk várja Önt a város szívében, a Hévízi-tó közelében. Az apartmanhoz VIP kártyát biztosítunk, mellyel a lakásból zárt folyosón átsétálhatnak a Naturmed Hotel Carbona Thermal Spa wellness részlegébe és térítésmentesen használhatják a fedett sportuszodát, szabadtéri élményfürdőt, szaunát és a Római termálfürdőt.

Vendégeink a szálloda további szolgáltatásit is élvezhetik kedvezményesen, lehetőségük nyílik félpanziós ellátást is kérni, amit a szálloda Attila éttermében vehetnek igénybe. A reggeli és a vacsora is svédasztalos kínálatú.

A szálloda további szolgáltatásaiból is extra kedvezményekben részesülnek. 15%-os kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások: , Esteticum Szépségszalon kezelései , Fodrászat , Wellness- és gyógykezelések , NaturMed Egészségprogram állapotfelmérések és orvosi konzultáció , Szolárium , Sókamra , Fizetős sport és animációs programok 10%-os kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások: , Étel- és ital fogyasztás az Attila étteremben, Platán Cafe & Juice Bárban és a Neptun Poolbárban , Italfogyasztás a Carolina Bárban , Szálloda által szervezett rendezvények belépői, Carbona Shop , Wellness brunch , Szauna felöntések , Kerékpárkölcsönzés Az apartman berendezése és magas felszereltsége biztosítja a kényelmet, a nyugodt pihenést.

Az 57m2-es luxusapartman maximum 4 felnőtt és 1 gyermek (vagy 2 felnőtt és 3 gyermek) részére biztosít színvonalas elhelyezést. A lakóegység 1 + 1/2 hálószobával, valamint nappalival egybekötött étkezővel, kiválóan felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és külön plusz WC-vel rendelkezik.

A főhálószobában franciaágy található, a kisebb hálóban és nappaliban kihúzhatós kanapé áll rendelkezésre. Ingyenes Wifi, széf, vasaló, helyiségenkénti klimatizálás és minden szobában smart TV található. Az apartmanhoz tartozik két erkély is, egy 8 és egy 3 m2-es, valamint fedett kocsibeálló, melyet ingyen használhatnak a vendégek.

Az apartmanban háziállatot nem fogadunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG22037206


előzőkövetkező