Oldschool Balaton Nyaraló, 1 szoba 6 férőhely

Időkapu a 70-es évek Balatonjára.Korhű nyaraló a déli parton. Oldschool Balaton Nyaraló néven valódi retro szálláshelyet nyitottunk Balatonfenyvesen. Retro, de nem azért, mert minden úgy van, ahogy valaki hagyta 72-ben, hanem mert régen a családunk építette, most mi kipofoztuk kicsit, és úgy rendeztük be eredeti, jó állapotban megőrzött régi tárgya(in)kkal, hogy érezhető legyen egy kicsi a hetvenes évek balatoni hangulatából.

A nyaraló Balatonfenyves alsón található, a fenyves-alsói szabadstrandtól nem messze. Kb. 15 perc laza séta, vagy 5 perc bicaj, vagy 2 perc autó, de még buszmegálló is van a háztól kb. 100 méterre. A strandon játszótér, öltözők, mosdók, büfék, strandcikkes ajándékbolt, sportszerek, strandröplabda pálya, egy palánkos kis kosárpálya található.

Maga a strand kellemes, árnyékos-füves, akadálymentesített bejáró is van. A fenyves-alsói vasúti megállóhely is itt van közvetlenül, úgyhogy vonattal is megoldható az idejutás. Szezonban kis élelmiszerbolt, borterasz és étterem is található itt, de ha valaki mozgalmasabbra vágyik, innen nagyjából 3 km a község központja, ahol szintén szabadstrand van jó 1 km hosszan, hajókikötő és nem mellékesen aldis bevásárlási lehetőség is.

Idéntől újdonság, hogy már sétahajó is indul a kikötőtől. Szintén a központban található a kisvasút, mellyel kirándulni lehet a Nagyberekbe, vagy akár a Csisztapusztai termálfürdőig is le lehet jutni. Nálunk megszálló vendégeinknek lehetőségük van kézműveskedni, korongozni a közeli kerámiaműhelyünkben.

A kézműves foglalkozások árából 50% kedvezményt biztosítunk, és rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni az itt tartózkodás alatt. Technikai információk a nyaralóról: -2 nagy szoba, tágas nappali-étkező, 1 fürdőszoba, konyha, fedett árnyékos terasz -6 férőhely (szobánként 3 normál ágy) -nagy füves-fás kert, parkolás zárt udvarban -korlátlan wifi (de a tökéletes retro hangulat jegyében akár ki is kapcsolható

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 24.
1 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23068956


előzőkövetkező