Öböl Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A hangulatos apartman Balatonboglár központi részén, közvetlen a Balaton parton, saját partszakasszal rendelkező társasüdülőben található. Az apartman 4 személyes, mérete 35 nm, helyiségei: szoba, hálószoba, konyha, fürdőszoba/WC, terasz. A szálláson grillsütő (gázgrill), bográcsozó hely, strandkajakok, SUP, pingpongasztal, hinta, napozóágy, napozóstég használatára van lehetőség.

A Platán Strand 5 perces, a Kodály Strand 1 perces sétával érhető el. Az üdülőház parkolójában Vendégeink ingyenesen parkolhatnak. Amennyiben a kisgyermekes szülők nyaralásuk ideje alatt szeretnének kettesben vagy egyedül töltött időt, bébiszitter szolgáltatást biztosítunk.

Gyermekük/gyermekeik felügyeletére szakképzett, felsőfokú végzettséggel rendelkező, megbízható, tapasztalt bébiszitter segítségét vehetik igénybe. A szőlő(k) távollétében szálláshelyünk bébiszittere színes programokkal, fejlesztő játékokkal tartalmas időtöltést biztosít a gyermek(ek) számára.

Igény esetén biztosítunk hordozható kiságyat, asztali etetőszéket, fürdetőkádat, gyerekfellépőt, asztali sarokvédőt, konnektorvédőket. Vendégeink számára rendelkezésre áll egy horgászcsónak is, mely a szállástól 1 km-re lévő csónakkikötőben érhető el. Sajnos kisállatot nem tudunk fogadni.

A közelben éttermek, boltok, játszóterek találhatóak. A Gömbkilátó, valamint a Kalandpark és Bobpálya, Lomkorona sétány kényelmes sétával megközelíthető. A városban a parkolás fizetős, turista heti jegy megvásárlásával mindenhol lehet parkolni. A városban és a strandok környékén ingyenes a városi WIFI.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20012231


előzőkövetkező