Nyuszi Apartman, 4 apartman 11 férőhely

Az ingatlan a balatonfenyvesi vasútállomás és a part között lévő sétálóutca elején helyezkedik el. Az alsó szinten található egybefüggő üvegportállal rendelkező üzlethelyiség amely a sétáló utcára nyílik. Ezen a szinten az ingatlan hátsó felében találhatók a külön bejárú, elválasztott - de akár egybe is nyitható- apartmanok, valamint az utcáról nem látható 50 nm-es hátsó terasz ahonnan az apartmanok nyílnak.

Az emelet külön bejárattal rendelkezik ahol további szobák találhatók. Minden szobában új ágyak és új, kényelmes matracok vannak, modern - szintén új - ágyneműkkel. Minden szoba frissen felújított. Minden a közelben. Bolt az utca másik oldalán 25 m-re. (Csak szezonálisan van nyitva).

Szupermarket 200 m -re (Télen -nyáron nyitva). Vízpart 100 m-en belül az utca végén. Kikötő 300 m-re. A szabad strand 1 km széles. Ajándéküzlet az ingatlanban teljesen elszeparálva. Gyógyszertár-orvosi ügyelet 250 m-re. Vendéglátó helyek 30-100 m re. Gépjárművel az ingatlan 25 m-re közelíthető meg mivel a sétáló utcába kocsival behajtani tilos.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: EG20001797


előzőkövetkező