Nyugodt Pihenés a Csicseri Vendégházban

Falusi szálláshelyünk Baranya déli részén az Ormánságban található. Pécs, Harkány és Siklós közelsége miatt kiváló kiindulópont vendégházunk. A portánkon körültekintő vendégeink a közeli kanálisparti erdőségeket, hatalmas szántókat, távoli dombokat és lankákat láthatnak, hallgathatják a csendet és érezhetik az átható nyugalmat.

A Kiscsicseri vendégház négy napraforgós ökoporta minősítéssel rendelkező, 14-16 fő befogadására alkalmas. A legnagyobb lakásunk tetőtéri légkondicionált, melyben 3 db 3 ágyas szoba, 2 db fürdőszoba és egy nagy konyha-étkező található. Wifi elérhetőség.

A szomszéd telkünkön, fenyőfák árnyékában megbúvó, igényesen kialakított vendégház. Ebben két 2 ágyas szoba pótágyazható, jól felszerelt étkező konyha, nappali (Tv , rádió), tusoló, WC van. Ezen a telkünkön található még egy két ágyas stúdiólakás, jól felszerelt konyhával (Tv, Rádió), tusolóval, Wc-vel. A házakat szépen parkosított, füves terület veszi körül, ahol autóikkal parkolhatnak. A kemencénél és a nyársalónál finom falusi ízek készíthetők, vagy csak a hosszú nyári estéken a tábortűz fényénél beszélgethetnek. A gyermekek részére hinta, homokozó, nádkunyhó, mászóka nyújt kikapcsolódást.

Áraink
Csicseri:
1-2 fő = 8.000,-Ft/éj
3 fő felett = 3.500,-Ft/fő/éj

Kiscsicseri: 1-2 fő = 9.000,-Ft/éj
3 fő = 10.500,-Ft/éj
4 fő = 14.000,-Ft/éj

Picicsicseri (Stúdiólakás): 8.000,-Ft/éj
Gyerekek: 0-3 év = 50% kedvezmény 4-12 év = 20%
Kutya, Macska kisállat: 1000,-Ft/éj
OTP, K&H és MKB SZÉP Kártyát elfogadunk.
Idegenforgalmi adó nincs. Megrendelés esetén, megegyezés alapján foglalót
Kérjen ajánlatot szívesen válaszolok.

csicseriv.haz (1 hirdetés) Tel. +36 30 5088404

Kapcsolatfelvétel

Mégsem

Baranya megyei szállásajánlatok


előző