Nyargaló Apartman, 5 apartman 24 férőhely

FIGYELEM. KERESKEDELMI SZÁLLÁSFOGLALÁSOK esetén (NEM TURISZTIKAI FOGLALÁS) a FIZETENDŐ VÉGÖSSZEGET MINDEN ESETBEN + 27% ÁFA terheli. Le nem töltött foglalásokat 30%-kal téríti szálláshelyünk vissza. (egyéb keletkezett költségek, jutalékok levonásával) A foglalással a vendég elfogadottnak tekinti a szálláshelyi tájékoztatást.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. Családias szálláshelyet kínálunk Apartmanjainkban, BERHIDA városban. Négy apartmanunkban összesen 24 fő tud kényelmesen pihenni. Olyan minőségi és kedvező árfekvésű szállást kínálunk, mely a turistának, dolgozónak és a cégnek is biztosítja, hogy nem kell csillagászati összegeket elkölteni a jó és kulturált körülményekért.

A szálláshely tulajdonosaiként, a társasház szerűen kialakított apartmanok fő épületében élünk családunkkal, ezzel is lehetőséget biztosítva a folyamatos kapcsolattartásra az elszállásolt vendégeink részére. A korszerű, öt apartmanunk mindegyike 2 szobás, 3-6 fő/apartman férőhellyel, lehetőséget biztosítva akár családok, nők-férfiak vegyes lakhatására is.

Lakásonként egy közös étkező, vizesblokk tusolókabinnal, külön helységben a toalettel. Korszerű gázközpontú és hőszivattyús fűtésrendszerrel. Hisszük, hogy szolgáltatásunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a kényelmes és rendezett viszonyok közti pihenés után a dolgozónak sokkal hatékonyabban, még könnyebben menjen a munka, átutazó, turisztikai vendégeink részére pedig a környék bővelkedik látnivalókban.

Távolságok a településünktől: - Balaton északi partja 10 km, Veszprém 18 km, Székesfehérvár 30 km, Várpalota 9 km. Könnyű és gyors Megközelítés: - Várpalotától délnyugatra, Veszprémtől délkeletre helyezkedik el Berhida. A 8-as útról vagy az M7-es autópályáról letérve könnyen elérhető a település.

Vasútállomással nem rendelkezik, azonban távolsági és helyközi buszjáratokkal könnyen megközelíthető. KERESKEDELMI CÉLLAL TÖRTÉNŐ FOGLALÁSOK ESETÉN (nem turisztikai célú szállásfoglalások) A VÉGÖSSZEGET + 27% ÁFA TERHELI. MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK. Nyargaló 2006. Bt.

Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
5 apartman, 24 férőhely
NTAK azonosító: EG19022341


előző