Nyaraló24 Gye33, 3 apartman 8 férőhely

Csendes mellékutcában, internet hozzáféréssel, teljesen felújított modern berendezésű apartmanház egyik lakását kínáljuk kiadásra. Az apartmanba beérve az előtéren keresztül haladva találjuk az étkezőt egy légtérben a konyhával. Itt mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, elektromos sütő, kávéfőző, vízforraló, és kenyérpirító található.

A konyha jól felszerelt, így természetesen a mosogatógép is helyett kapott. Edények és étkészlet a vendégek biztosítva van. Valamint a Tv készülék is az étkezőben kapott helyet. A lakásban két különálló hálószoba található, melyekben franciaágy biztosítja a kényelmes alvást.

Az egyik szoba kis erkéllyel rendelkezik, ahol kerti bútorok is találhatók. A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helyiségben található. A szálláshely tulajdonosa ajándékként minden szállóvendégnek West Balaton kártyát biztosít, mely rengeteg kedvezményt biztosít a környékbeli szolgáltatásokból, illetve ezen kártya segítségével Gyenesdiás település mindkét strandja 7 napig díjmentesen látogatható.

A kártya minimum 7 éjszakás foglalás esetén igényelhető. Az apartmanházban összesen három apartman található, melyek közös lépcsőházból nyílnak. A parkolási lehetőség zárt parkolóban két autó számára biztosított. A tulajdonos családjával nem zavaróan az apartmanház területén lakik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
3 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21003908


előzőkövetkező