Nyaraló24 Fe15, 3 szoba 6 férőhely

Ez az újonnan épült és modernül berendezett nyaraló Balatonfenyves egyik csendes mellékutcájában található. A minimalista stílusú ház, világos és modern belső terekkel rendelkezik. Minden szobájában visszatükröződik a fehér-szürke bútorokkal berendezett elegancia. A nappaliban van egy kényelmes sarokkanapé TV-nézéshez, valamint egy kiváló minőségű, gyönyörű konyha étkezővel.

A házban három hálószoba található, az egyikben két egyszemélyes ágy és a két nagyobb szobában franciaágy található. Az egyik nagyobb hálószobában egy további LCD TV-t találunk, s ebből a szobából lehet kilépni a teraszhoz és a medencéhez is, mely tavasszal és ősszel is kellemes hőmérséklettel rendelkezik, mivel fűthető.

A 8 méter x 3, 5 méter nagyságú és 1, 60 m mély, fedett medence napozóágyakkal és grillel igazán kiváló és az ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fürdőszobában nagy zuhany és dupla mosdó található. A nagy szekrényben van diszkréten a mosógép elhelyezve, ahol további tárolóhelyet is találunk.

A WC külön helységben található. A nappaliból is elérhető a tágas fedett terasz. Itt LED világítás és társalgó bútorok biztosítanak hangulatos együttléteket a medence partján. Külön kiemelendő a fűtött kültéri jakuzzi, mely akár 40°-os vízhőmérsékletre is felmelegíthető, és masszázs funkciójával a téli hónapokban is különleges élménnyé varázsolja az itt tartózkodást.

Az elektromosan kihúzható napellenző nyáron kellemes árnyékot, télen pedig védelmet nyújt a hó ellen. Természetesen mindez kizárólagosan a nyaraló bérlői számára vannak fenntartva. A nyaralóházhoz a következő felszereltség tartozik: mosogatógépet, kerámia főzőlapot, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, vízforralót, kenyérpirítót, LCD TV-t, mosógépet, vasalót és vasalódeszkát, internetet és 4 légkondicionálót.

A klímaberendezések felára mellett használhatóak, melynek 8000 Ft a napi díja. A vendégek személyenként kapnak még 1 strandtörölközőt, 1 fürdőtörölközőt és 1 kéztörlőt. Ezen kívül a téli hónapokra személyenként 1 fürdőköntös is díjmentesen jár a szálláshoz. Két autó parkolható le egymás mögött a zárható telken belül.

Távolságok: Csendes mellékutca, központi strand kb. 500 méter gyalog, 1, 5 km autóval, üzletek kb. 800 méter, étterem kb. 500 méter

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23063432


előzőkövetkező