Nosztalgia Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A szálláshely 2024 június, július, augusztus, szeptember hónapokban fogadja vendégeit. Balatonalmádiban az Öreg hegyen egy csendes zsákutcában található a ház, amelynek emeleti szintje a csodálatos panorámával rendelkező Nosztalgia Apartman. Azért kapta ezt az elnevezést, mert mind az épület, mind a belső berendezés hangulata visszavisz a távoli múltba, bár a szükséges belső korszerűsítéseken átesett hét évvel ezelőtt.

A lakrész egész évben bérelhető körülményeket biztosít. Az őszi-téli időszakban is a fűtött emeletről csodálható a fenséges balatoni panoráma. Azoknak a leendő Kedves Vendégeimnek ajánlom, - hogy töltsenek itt valamennyi szabadságra szánt időt, - akik a mai rohanó, zaklatott hétköznapokat maguk mögött akarják hagyni és megnyugvásra vágynak.

A Balaton látványa, a természet zajai és közelsége csak egy része annak a kikapcsolódásnak, amit ez a hely biztosít. A városközpont, a strand, a horgászpart kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető, autóba se kell ülni, viszont az egészséges testmozgásra van lehetőség. Alattunk lévő utcán haladnak el a tókerülő kerékpárosok is.

A Nosztalgia apartmanhoz (40 nm) tartozó 7, 5 nm erkélyen kívül a kertben lévő teraszon lehet napozni, étkezni, grillezni. Akinek kedve van a bográcsozáshoz, tűzifát és edényt tudok biztosítani. Az őszi-téli-tavaszi időszakban számtalan szórakozási lehetőség van. A 20 km-re lévő Veszprém és Balatonfüred kulturális élményekkel várja látogatóit. (színház.

mozi, múzeumok, városi séták, koncertek, stb.) Nincs messze Nagyvázsony, Baláca, Tihany és a Káli-medence hangulatos települései, amelyek történelmi és építészettörténeti látnivalókkal varázsolják el az érdeklődőket. A finom borok kóstolásáról a gasztronómiai élményeket nyújtó borházak, éttermek gondoskodnak közel-távol.

Gépkocsi beállási lehetőség adott. A házhoz tartozó - emberekkel roppant barátságos - akita kutyám miatt, vendég állatokat sajnos nem tudok fogadni. A cirmos cicám is csak kicselezve tudja túlélni a mindennapokat mellette. A lakrészben minden felszerelés van, a konyhai fűszerektől a hajszárítóig a vasalási lehetőségen át a mikrosütőig.

Kérem, az oltási védettségi igazolványt ne hagyják otthon. Szeretettel üdvözlöm és várom érkező vendégeimet. 2023 január 01-től az idegenforgalmi adó 680 Ft/fő/éj. Gizella, a tulajdonos

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21003767


előzőkövetkező