Nobilis Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Legény- és leánybúcsúra NINCS lehetőség. Vendégházunk egy régi présházból alakult át és nyerte el a mai formáját. A ház két szintes, öt különálló szobával és két fürdőszobával, valamint nappalival és előszoba-konyha-étkező helyiséggel rendelkezik. Az épület klimatizált.

A tető napelemmel felszerelt. A ház minden ablaka szúnyoghálóval és függönnyel van felszerelve, valamint a bejárati ajtó is szúnyoghálóval van ellátva. A vendégházba háziállatot hozni TILOS. Környék: Badacsonytomaj város Veszprém Vármegyében, a Badacsony hegy lábánál fekszik.

A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén található. Budapesttől körülbelül 170 km-re. Vonattal a Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon érhető el, megállója Badacsonytomaj és Badacsony. Vízi úton a nyáron nagy forgalmú hajóállomáson és vitorlás kikötőn át közelíthető meg.

Mind Badacsonytomaj, mind Badacsony biztosít strandolási lehetőséget. A szigligeti vár mindösssze 10 km-re található. Elhelyezkedés: Vendégházunk Badacsonytomaj éppen újuló városközpontjától 700 méterre található, míg Badacsony kikötője körübelül 3 km-re. A Badacsonytomaji strand 5-10 perc, a Badacsonyi strand (Egry József Strand) egy 20-25 perces sétára van. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik.

A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 800 méterre van. A helyszínen lehetőség van bográcsozni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel, OTP SZÉP kártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni.

A Nobilis Vendégház Badacsonytomaj a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke . Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. A szálláshely munkatársai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23060119


következő