Nido Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Balatonalmádi vörösberényi városrészében, családiházas övezetében a veszprém közeli részén, egy csendes zsákutcában, új építésű ház emeletén elhelyezkedő, panorámás, jól felszerelt, klimatizált apartman várja a pihenésre, nyugalomra és kellemes környezetre vágyó vendégeit.

Az apartman saját kocsibeállóval, külön bejárattal rendelkezik. Egy hálószoba francia ággyal, saját zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával, étkezővel, nappalival, nagy képernyős televízióval, kinyitható sarokgarnitúrával biztosít teljes kényelmet. Lehetőség van kedvezményes kerékpár, sup bérlésre vagy akár egésznapos vitorlázásra is.

A környék rengeteg programot kínál az aktív pihenés szerelmeseinek is. Kerékpár és túra útvonalak, állatkert, gasztro és bortúrák nyújtanak számtalan feledhetetlen élményt. Érkezéskor minden vendégünket egy üveg behűtött borral vagy pezsgővel várjuk, hogy egy koccintással indulhasson a pihenés.

Az ébredés utáni frissítő kávéról is mi gondoskodunk kapszulás kávébekészítéssel minden reggelre. Mottónk: Azt nyújtjuk amit mi is elvárnánk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23058109


előzőkövetkező