Neptun Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Neptun üdülőház magas emeletén erkélyes. balatoni panorámás, felújított, klímás, modern apartmanba várjuk kedves vendégeinket. Az egy légterű családi apartmanban tágas szoba amerikai konyhával, étkezővel, zuhanyzfülkés fürdőszobával felszerelt. A nappaliban franciaágy és nyitható kanapé található összesen maximum 4 személy számára.

Ha csak ketten vannak a kanapét összecsukjuk. Előzetes kérés esetén egy harmadik gyermek számára matracot tudunk biztosítani. A konyha mikrosütővel, fagyasztós hűtővel, rezsóval és alapvető konyhai eszközökkel felszerelt. WC papírt, papírtörlőt, mosogatószert, szivacsot és folyékony szappant és ágyneműt biztosítunk.

Kérjük, hogy törülközőt hozzanak. A központ éttermekkel, szórakozóhelyekkel, üzletekkel pár perc sétára található. A parti sétány, kikötő, szabad strand mind 50-200 méteren belül helyezkedik el. Az üdülőház vonattal is jól megközelíthető, autóval érkezőket árnyas zárt parkoló várja.

A ház szolgáltatásai ingyen használhatók:17 x 8 méteres vízforgatós úszómedence, , grillezőhely, szauna, , játszótér, asztalitenisz, teniszpálya, hatalmas parkosított kert. Az üdülőház kertjében főszezonban büfé működik. Itt napi menü és reggeli is fogyasztható. A közelben számos étteremben széles ételválasztékból válogathatnak, Az apartmanház minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23059809


előzőkövetkező