Neon Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Üdv a NEON Csopakban — reméljük, imádni fogja Valóban minőségi szálláshely pár percre a vasútállomástól, mégis csendes, barátságos környezetben. A Balaton a háztól alig tíz perc gyalog. A szobákban táskarugós, kókuszból készült ágyak vannak, ezek négycsillagos szállodai matracok minőségi ágynemüvel kiegészítve, így a tökéletes pihenés garantált.

Az apartmanban van egy tágas nappali konyhával, két hálószoba, a barátságos, kuckós, 170 cm magas galérián két teljes agy pótágyként garantálja, hogy mindenkinek jusson hely. Mivel ez tényleg csak alvásra szolgál, kevesebbe is kerül, mint a hálószobás férőhelyek. Ha nagyon úgy van, a nappaliban is lehet még aludni, de az apartman maximum hat fő számára ideális szálláshely.

Minden szobában van padlófűtés és légkondicionáló. Energiatakarékossági szempontból a légkondicionálás óránként kikapcsol, de bármikor visszakapcsolható. Az apartmanban van wifi, a nappaliban pedig egy tévé. A nappalival egy légtérben lévő konyha jól felszerelt, az étkező tágas, az egész társaság kényelmesen elfér benne egy kis közös valamizésre.

A terasz jó nagy, akár grillezni is lehet rajta. Innen csodás panoráma nyílik a tájra. A vendégek számára rendelkezésre áll kamerával megfigyelt biciklitároló, hat kerékpár fér el benne. Parkolni a széles utcán lehet, mindig van hely, és szintén kamera ügyel a biztonságra. Előzetes egyeztetés után be lehet állni az udvarra is, két autó számára van hely.

Abban, hogy a kert ilyen gyönyörű legyen, rengeteg munkánk van, így kérjük, hogy azt ne használják időtöltésre. Viszont az apartman teraszáról káprázatos látványt nyújt, ezt garantáljuk. A ház földszinti részét a tulajdonosok használják nem állandó jelleggel. Jól nevelt kisállat előzetes egyeztetés után hozható, de kérjük, hogy a kertbe ne engedjék ki - a fent említett okok miatt.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23063133


előzőkövetkező