Neo Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a leírást és tekintse meg a lenti képeket foglalása előtt. A wifi és a parkolás vendégeink részére ingyenes (összesen három parkolóhely van). A házban 2 db 4 fős apartman foglalható. Az egyik 4 fős apartman (a standard elnevezésű) két külön lakrészből áll.

A foglalás 1 napon belüli előleg fizetéshez kötött. A kertre néző teraszos, 4 főre foglalható, klimatizált apartman az alábbi helyiségekből áll: előtér konyhával, hálószoba, fürdőszoba (Wc-vel). A klíma használata éjszakánként 4.000 Ft. A konyha felszereltsége: hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, edények, tányérok, poharak, evőeszközök.

Az apartmanban egy db LCD tv található. A teraszos standard apartmanban két külön lakrész van, melyek külön bejáraton közelíthetőek meg. Az egyik lakrészben egy franciaágyas hálószoba, és egy fürdőszoba (Wc-vel) található. A másik lakrészben franciaágyas hálószoba, zuhanyfülke, Wc, teakonyha található.

A teakonyhában mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző található. Mindegyik lakrészben van Lcd TV és terasz is tartozik hozzájuk. Az apartman nem klimatizált (de ventilátort adunk) és nincs főzési lehetőség. Tányérokat, poharakat, evőeszközt, edényszárítót azonban elhelyeztünk.

Ha nyaralása alatt főzni szeretne, akkor kérjük, hogy egy m á s i k apartmant szíveskedjen lefoglalni, melyben konyha is van. Pár száz méteren belül étterem (menüvel) található, míg a belváros kb. 8 perc séta, ahol a Víztorony, Pláza (mozi), üzletek, reggeliző, kávézó, étterem találhatóak.

A Petőfi sétány (ahol a Plázs nevű fizetős strand is van) gyalog kb. negyedóra, (kizárólag ezen az útvonalon:) a Kele utca-Hock J. köz-vasúti felüljáró-Jókai Park útvonalon. A szabad strand messzebb van. A HÁZBAN HÁZIBULIK N E M TARTHATÓAK A KÖRNYÉK NYUGALMA ÉRDEKÉBEN. Az apartmanok a pihenést szolgálják a nap minden szakában.

Különösen azonban 10 óra után, a helyi csendrendelet értelmében semmilyen zajjal járó tevékenység nem folytatható. Jogszabályi előírás alapján feltüntetendő adatok: A jegyző által kiadott engedélyben szereplő szálláshely típusa: magánszálláshely. A szálláshely mind az előlegről, mind a végösszegről elektronikus számlát állít ki a foglalás során megadott névre és címre, melyet elektronikusan küld meg.

Utólagos reklamációt ezzel kapcsolatban nem tudunk elfogadni. Ezen számlázási szabályokat a lefoglalom gomb megnyomásával elfogadottnak tekintjük. Foglalásával önkéntes hozzájárulását adja a foglalás során megadott személyes adatai, kapcsolattartás céljából történő kezeléséhez.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 20. - augusztus 20.
Légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20008608


előzőkövetkező