Nefelejcs Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Privát apartman saját wellness részleggel és kültéri medencével. Nyáron medencés nyaralást, szeptembertől júniusig wellness pihenést kínálunk pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak ingyenes wellness használattal. A kültéri medence májustól szeptember végéig üzemel.

A ház csak egyben bérelhető, ennek megfelelően 2 fős foglaláskor az egyik szoba üresen marad. A ház teljes területén ingyenes WIFI. Klíma térítés ellenében használható. Az apartman Június 1, -től Augusztus 31.-ig medencés nyaralóként működik, ebben az időszakban a wellness részleg kérésre, térítés ellenében használható.

Szeptember 1.-től május 31.-ig az ár tartalmazza a wellness részleg használatát. A nyári időszakot más online felületen értékesítjük. Összes férőhely 5 fő, pótágyazásra nincs lehetőség. JÓ TUDNI: A konyhában létszámnak megfelelően tányérok, poharak, evőeszközök, a főzéshez edények, fakanalak, tálaló eszközök, mikro, kenyérpirító, vízforraló, átfolyós és presszó kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztó résszel található.

Konyharuhát, mosogatószert és szivacsot, WC papírt, szemetes zsákot biztosítunk. A szobákban ágyneműt és huzatot valamint törölközőt biztosítunk. A wellness használathoz törölközőt és felnőtteknek fürdőköpenyt biztosítunk. TV a nappaliban található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19005729


előző