NaturExpert Mobilházak, 20 apartman 100 férőhely

A NaturExpert mobil házak az alsóörsi Pelso kemping egy árnyas, nyugodt részén kerültek elhelyezésre. Vendégeinket saját recepciónk és telepített kollégánk várja, hogy a nyaralásuk tényleg pihentető és zökkenőmentes legyen. A Pelso kemping Alsóörs és Palóznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely, közvetlenül a Balaton partján.

Kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk. A kemping területén rendezett, ápolt környezet, több medence is várja a vendégeket, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti strand is, ahol a csúszda használata ingyenes. Elhelyezkedés: Az Alsóőrstől Balatonfüred 8, 1 km, Balatonalmádi 5, 9 km, Csopak 4, 1 km, Veszprém 2, 5 km és Tihany 15 km-re található.

Balatonfüreden egész nyáron számos szabadtéri program várja az ide látogatókat. Veszprémben érdemes ellátogatni az állatkertbe, valamint megtekinteni a veszprémi Várat és a Tűztornyot is, mely a város jelképe. A kemping közelében található a Balatonfüredi Természetvédelmi Terület szurdokaival, tölgyerdeivel és a Lóczy barlanggal.

Strand: A kemping vendégei részére fenntartott árnyékos, füves, hosszan elnyúló strand. A strandon nyugágy bérelhető, térítés ellenében. Medencék: gyermekmedence, élménymedence, csúszdák Szabadidős programok, sportolási lehetőségek: Sokszínű animációs program a főszezonban, napközben.

A nagy strandterületen ingyenesen használható csúszda, strandröplabda, streetball garantálja a szabadidő aktív eltöltését. Társalgó TV készülékkel áll a vendégek rendelkezésére (kivétel utószezon). Játszótér, focipálya, ping-pong ingyenesen vehető igénybe. Térítés ellenében: kerékpár, vizibicikli, sup, szörf, kajak, kenu kölcsönzése, teniszpálya bérlés, horgászati lehetőség, mini golf.

Közvetlenül a bejárat mellett található klub nem csupán társalgóhelyiség, hanem az animációs programok helyszíne is. Étkezési lehetőségek: étterem, büfék, söröző (ezek nyitva tartása a vállalkozóktól függ) Üzletek: élelmiszer bolt, újságos, ajándék bolt (ezek nyitva tartása a vállalkozóktól függ) - Élelmiszer bolt jelenleg nincs a kempingben Szolgáltatások: pénzváltás, széf bérlési lehetőség, WIFI térítés ellenében.

A kemping területén 13, 00-15, 00 között csendes pihenő van, ebben az időszakban gépjárművel behajtani tilos. Elhelyezés: Mobil házaink modern és barátságos berendezéssel várják vendégeinket. A házban egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba található, ahol 1 emeletes ágy és 1 db egyszemélyes ágy található. (van olyan mobil ház, ahol ebben a szobában 2db egyszemélyes ágy és egy falról lehajtható, gyermek méretű ágy található.).

További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával. A konyhában található egy gáztűzhely, egy kis hűtőszekrény, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC van.

A mobil házak minden ablakára szúnyogháló került. Minden ház légkondicionálóval felszerelt, melyek térítés ellenében vehetőek igénybe. Kültéri felszereltség: kerti bútorok, azaz az asztal, székek napernyő, és grillező. Minden mobil házunkhoz kényelmes, tágas fából készült fedett terasz tartozik.

FONTOS INFORMÁCIÓK: A NATUREXPERT MOBIL HÁZAK NAPI HÁZ BÉRLETI DÍJJAL VEHETŐEK IGÉNYBE, TEHÁT FÜGGETLENÜL A BENNE LAKÓK SZÁMÁTÓL (MAX. 5 FŐ) MINDIG AZ APARTMAN ÁRAT VEGYÉK FIGYELEMBE. A MEGADOTT ÁR/FŐ CSAK TÁJÉKOZTATÁSUL SZOLGÁL. A PÓTÁGY MÉRETE 120 CM X 70 CM.

EGY FALRÓL LEHAJTHATÓ GYERMEK MÉRETŰ ÁGYRÓL VAN SZÓ, (a szálláshelyről feltöltött fotókon látható) TEHÁT A MOBIL HÁZ 6 FELNŐTT ELHELYEZÉSÉRE NEM ALKALMAS. - az érkezéskor 100 € / 30.000.- Ft kauciót kérünk a mobil ház átvételekor, amit az elutazás előtt visszakapnak - a mobil házakat kérjük, kitakarítva és rendbe rakva legyenek szívesek visszaadni, máskülönben 30 € vagy 12000 Ft takarítási költséget levonunk a kaució összegéből - a mobil házakhoz ágynemű huzat, törölköző nem jár.

Bérlésre van lehetőség, ezt a foglaláskor jelezni kell, illetve lehet hozni magukkal otthonról, ebben az esetben természetesen nem kell bérleti díjat fizetni az ágynemű huzatokért. Ágynemű huzat+ lepedő+ törölköző 1 személy részére : 5000 Ft / 12 € - a légkondicionáló térítés ellenében vehető igénybe, díja: 3000 Ft / nap

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 16. - szeptember 18.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
20 apartman, 100 férőhely
NTAK azonosító: UD21006244


előzőkövetkező