Nature 1 Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Az idei évben is várjuk kedves vendégeinket a kertkapcsolattal és terasszal rendelkező apartmanunkban mely Hévízen, az Egregy városrészén található. Egregyi borvidék gyalogosan 5 percre, a Tófürdő pedig 20 perc sétára van.

Az apartmantól pár percre van a városnéző kisvonat megállója, illetve kerékpár kölcsönzői pont, de akár az Országos Kéktúra több útvonalára is könnyedén becsatlakozhatnak. 23 nm-es apartmanunk színvonalas berendezéssel és felszereltséggel biztosítja a kényelmet, a nyugodt pihenést és a tökéletes kikapcsolódást az idelátogató párok részére.

Családok, baráti társaságok számára lehetőség van két, egymás mellett elhelyezkedő apartmanunk (Nature 1 és Nature 2) igénybevételére is, így külön, de mégis közel egymáshoz élvezhetik a zavartalan pihenést ebben a csodálatos, természet közeli környezetben. Az apartman a legmodernebb hűtő-fűtő klímával felszerelt, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott.



Okos TV, TV-csatorna előfizetés, gyors internet mellett a következők várnak még Önökre: - Hálószoba 2 fő részére: a tökéletes alváskomfortért prémium minőségű matraccal, matracvédővel ellátott franciaágy (160x200 cm), évszaknak megfelelő vastagságú paplan, 2-2 különböző keménységű párna, 1-1 plusz takaró - Gardrób: a ruhák tárolására polcos, akasztós, fiókos gardrób - Fürdőszoba: WC, mosdó, modern fürdőszobabútor és zuhanyfülke, minden vendég számára 3-3 törölköző, hajszárító - Teljes konyha: hűtőszekrény, elszívó, főzőlap, mikrohullámú sütő, kávégép, vízforraló, kenyérpirító, szendvicssütő, konyhai felszerelés - Kertkapcsolatal rendelkező terasz, teraszbútorokkal felszerelve - Személyautóknak díjmentes parkolás az apartman privát, zárt parkolójában - Extrák: füstérzékelő, lakásriasztó, széf

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22036490


előzőkövetkező