Napsugár Villa B, 2 apartman 5 férőhely

Kedves Vendégek. Szerettel várjuk a nyaralni vágyókat. Egész évben kiadó. A tulajdonos nem lakik ott. A stúdió jellegű kizárólag 2 fő helyezhető el. Fürdőszobával (zuhanykabin, WC, hajszárító), teljesen felszerelt kisebb konyhával (mikró, vízforraló, tea- és kávéfőző egyben, egyszemélyes indukciós főzőlap, hűtő, edények, evő-és főzőeszközök), klíma.

A családi apartman 3 fős, 4. személynek is ágyazható. Fürdőszobával (zuhanykabin, WC, hajszárító), felszerelt nagy konyhával (mikró, vízforraló, tea-kávéfőző egyben, egyszemélyes indukciós főzőlap, hűtő, edények, evő-és főzőeszközök), klíma. A vendégek részére parkolás a villa udvarában, szállásonként csak egy autóval lehetséges.

Bográcsozási (fát biztosítunk) és grill lehetőség adott. A központ mellett vagyunk, üzletek, boltok, több menü lehetőség a közelben. Szerdai és szombati napokon piac van. A Balaton 3 percre, a vasút túloldalán van. Fonyódon 6 természetes kijelölt strandja van, 5 nem kijelölt part menti füves és egy kutyás strandja, a vízi rendőrség mögötti füves területen.

A kutyás strand is közel van gyalogosan. A Panoráma strandon szinte minden megtalálható. Gyerekbarát szolgáltatások, homokos terület. Kedvezményes vizitaxizási lehetősége van. Horgászni lehet a parton vagy hajóról.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23066357


előzőkövetkező