Napsugár Vendégház, 4 szoba 9 férőhely

A Napsugár Vendégház és Panzió, Tihany egyik legszebb részén a Belső-tótól 300 m-re található. A félsziget központja, az Apátság és egy színvonalas strand is 8-10 perces gyaloglással elérhető. Az ide látogató vendégeknek a horgásztó, Levendula-ház nyújt kikapcsolódási lehetőséget, valamint számos túraútvonal könnyedén elérhető (gejzírkúpok, Őrtorony kilátó, Őslevendulás).

A klimatizált vendégház felszereltsége: - 2 db kétágyas szoba: A szobák dupla-ágyasak. A szobákban található SAT-TV. A felszerelt konyhát és a nappalit közösen használhatják a vendégek. Fürdőszobás légkondicionált franciaágyas szoba (pótágyazható): a szobával közvetlen nyílik a fürdőszoba és a toalett Légkondicionált Standard franciaágyas szoba saját fürdőszobával rendelkezik, mely a szobával szemben helyezkedik el.

A szoba saját légkondícionálóval rendelkezik. Apartmanok: - 1 db 2 fős - 1 db 3 fős Az apartmanok felszereltek és pótágyazhatóak. A kertben temperáltvizes úszómedence, napozóterasz és szanetli teszi kellemessé a vendégek üdülését. Egész évben várjuk kedves vendégeinket. A klíma használata térítés köteles.

SZÉP kártya elfogadó hely. Felhívjuk azonban kedves vendégeink, hogy figyelmét főszezonban SZÉP kártyáról történő előleg fizetés előtt előzetesen egyeztessünk. Fontos tudnivalók A szálláson nem tarthatók legény - leánybúcsúk, és rendezvények.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: március 27. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA19018835


előzőkövetkező