Napsugár 13 Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Balaton déli partján Balatonlellén, a Napsugár utca 13-ban, az utca egyik legszebb épületében, 2021-ben belül teljesen felújított egyszobás apartman várja kedves vendégeit, a szabadstrand közelében. Egy gépkocsi részére elzárt területen helyszíni magánparkoló díjmentesen biztosított.

Kikapcsolódásra, fürdésre, pihenésre, szórakozásra egyaránt a kiváló választás akár családok (4 fő) részére is. A kikötő, az élményfürdő, éttermek, szórakozási lehetőségek pár perc sétára vannak. A liftes apartman az első emeleten van, hátsó kertre néző, árnyékos erkéllyel, ezért csendes, pihenésre maximálisan alkalmas.

A szabadstrand 200 méterre található. A tágas, jól kialakított nappali-étkező-konyha klímatizált, új nagyméretű kombinált hűtővel és indukciós főzőlappal és mosogatógéppel felszerelt. Kapszulás kávéfőző, teafőző, mikro van. Nappaliban ikea szivacsmatracos franciaágy, és egy kihúzhatós új kanapé biztosítja a kényelmet.

LG 42 smart tv és saját wifi a szobában. A fürdőszoba zuhanyzós (thermo zuhanycsapteleppel) új mosdószekrénnyel és új mosógéppel. A szálláshelyre kisállatot csak előzetes egyeztetés után lehet hozni. Dohányozni kizárólag az erkélyen lehetséges. Kitűnő választás, amennyiben Balatonlellén emlékezetes nyaralási élményekre vágyik.

SZÉP kártyát nem tudunk elfogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21004430


előzőkövetkező