Napraforgó Apartmanok, 4 apartman 4 férőhely

Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Balatonfűzfő településen a Napraforgó Apartmanok. Négy barátságosan berendezett teljes házban szállhatnak meg Balatonfűzfő településen az apartman vendégei. Egy apartman elrendezése:előtér, 2 külön nyíló hálószoba (1 háló:2 ágyas+igény szerint pótágy) 1 fürdőszoba (egyben wc) 2 fő esetén így 1 apartman megoszlik.

A Napraforgó Apartmanok állatbarát, így kedvencét is magával hozhatja. Zárt udvarban fizetős parkoló, a motel előtt az utcán ingyenes.

Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 400 méterre találja a legközelebbi éttermet, 300 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot. Nagyváros 1 km távolságra.

A bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség rendelkezésre áll az 1600 nm2-es udvaron. Vendégek jól elszeparálva élvezhetik egymás társaságát. Balatonfűzfő kártyát módunkban van biztosîtani, mellyel számos kedvezménnyel élhet strandokon, éttermekben, szórakoztató programok választásakor.

Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A Napraforgó Apartmanok a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke . Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 12:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 09:00.

A szálláshely munkatársai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel. Recepció a szálláshelyen.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Wellness szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG20017595


előző