Muskátli Nyaraló, 3 szoba 6 férőhely

Kiadó egy csendes környezetben lévő balatoni nyaraló alsó szintje. Itt nem kell aggódni a szomszédok miatt. Tökéletes választás, ha egy bulizós vagy akár egy csendes, pihentető nyaralásra vágynak. Modern beltérrel és saját kerttel bérelhető. Házban található: 3 szoba, 1 wc, 1 fürdőszoba, 1 konyha, 1 tágas nappali Felszereltség és extrák: vízforraló, hűtő és fagyasztó, mikróhullámú sütő, sűtő és főzőlap, wifi és Smart TV is.

Kerten belüli parkolási lehetőség (2 autó számára) és az utcában is ingyenesen. A szobákban összetolt egyszemélyes ágyak vannak, amik igény szerint elválaszthatóak. Kertben grill/bográcsozási lehetőség is van ehez mindent eszközt tudunk biztosítani. Kertben található kerti butor h kényelmesen lehesen beszélgetni egy jó kerti parti közben.

Ingyenenes Szabad Strand a háztól 300m található ahol rengeteg sok étterem fagyizó/kávézó helyezkedik el. A háztol 150m egy kis élemiszer bolt is található ahol alap élelmiszereket lehet kapni de nagyobb üzlet lánc az csak 2km re található a háztól (LIDL). Közelben található a vasút és buszmegálló, amivel könyedén megközelithető a nyaraló.

Tömegközlekedve Zamárdiba(10p vonat) és Siófokra(5p vonat) is el lehet jutni 1, 9km található Zamárdi Kalandpark 1, 5km Gokartozási lehetőség is van Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel hogy egy csodás nyarat tudjunk vendégeinknek biztósítani.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23058165


előzőkövetkező