Mövenpick BalaLand Resort, 109 szoba 302 férőhely

BalaLand Family Hotel & Resort Az egyedi, karibi koloniális építészeti tematikájú, prémium kategóriájú wellness hotel, amely elsősorban a gyermekkel utazó családokra fókuszál és számukra nyújt a legmagasabb igényeket is kielégítő szállodai, illetve a szomszédos Familypark élményeivel kiegészülve, minőségi szabadidős szolgáltatásokat.

A szálloda szobáinak kialakításánál elsődleges szempont a gyermekek kényelmes elhelyezhetősége és kiszolgálása mindamellett, hogy a szülők is élvezhessék privát szférájukat. Ennek érdekében 109 többféle méretű és elrendezésű szoba és lakosztály kerül kialakításra, melyekben a baba- és gyermekbarát felszerelések és bekészítések is helyet kapnak.

A közösségi terek eleganciájuk mellett funkcionalitásukban és tematikus élményszerűségükkel tökéletesen alkalmasak lesznek a családosok közlekedésére, étkezésére illetve kikapcsolódására. A szálloda legfelső, 4. emeletén található egy kizárólag a szülők részére fenntartott wellness, SPA és fitness részleg is, ahol lélegzetelállító balatoni panorámával a felnőtt vendégek gyerekmentes feltöltődése is biztosított.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások részletek »
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
109 szoba, 302 férőhely
NTAK azonosító: SZ22053560


következő