Mórocz Vendégház, 8 szoba 24 férőhely

Kedves leendő Vendégünk, kérem olvassa el figyelmesen. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. A helyszínen fizetendő. (Az összeg évente változik, a helyi Önkormányzat határozza meg.) A szállást ötven százalék foglaló utalásával tudják lefoglalni a kapott díjbekérő alapján.

A szállás lefoglalására, azaz az ötven százalék foglaló utalására három munkanap áll rendelkezésre. Sikeres tranzakciót követően a díjbekérőből számlát állítunk ki. A szállást érkezési napon délután három órától lehet elfoglalni. Távozási napon a szállást délelőtt délelőtt tíz óráig kell elhagyni.

Légkondi használat újra ingyenes Január elsejétőltől Balatonbogláron a parkolás fizetőssé vált. Így kérjük érkezéskor ezt figyelembe venni, hogy szabad ingyenes parkoló 15 órától áll rendelkezésre a vendégház területén. Az érkezés előtt, és az ott tartózkodás alatt is, ha bármilyen kérés, kérdés merül fel, forduljanak hozzánk bizalommal.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében Venndégházunk emelete teljes felújításra került. Az összes apartmanba inverteres klímák kerültek, amelyek nem csak a meleg napokon teszik kényelmessé az itt tartózkodást. Hűvösebb hónapokban a meleget biztosítja, így emeleti apartmanjaink már márciustól és akár októberben is foglalhatóak.

Fürdőszobáink mindegyike teljes felújításra került, valamint a szobáink teljes arculatváltáson és bútorcserén estek át. Vendégházunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a strandtól valóságosan is 100 méterre fekszik. Szobáink az épület emeletén helyezkednek el, 2 és 3 személyesek, mindegyik saját fürdővel, erkéllyel, kábel-tv-vel, kis hűtőszekrénnyel rendelkezik.

A földszinten egy külön apartman került kialakításra, 2+2főre, fürdővel, konyhával, közlekedővel. A város központja gyalog 2 perc sétával elérhető. Balatonboglár egész nyáron színes programokkal várja a nyaralókat. A boglári Várdomb egész évben közkedvelt kirándulóhely, kalandpark és programok várják az oda látogatót, a Gömbkilátó esti kivilágítása nagyon hangulatos, romantikus.

Vendégházunk nem fogad leánybúcsút legénybúcsút tartó vendégeket valamint egyéb bulit tartó szándékkal érkező vendégeket nem tudunk fogadni. Kérem ezt vegyék figyelembe a szállás lefoglalásakor. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szép kártyás fizetés esetén a második 50% részletet érkezés előtt szíveskedjék (a szépkártyáról) átutalni, mert a helyszínen nincs terminál.

Várjuk Önöket szeretettel.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: március 1. - október 31.
Légkondícionálás
8 szoba, 24 férőhely
NTAK azonosító: MA20010782


előzőkövetkező