Molni Apartman, 1 apartman 4 férőhely

NTAK regisztrációs száma: S-E-Y-O-A-Y-W-Y NTAK azonosító: M-A-1--9-0-1-1-0-1-7 Különbejáratú, földszintes apartman, amely klimatizált. Az apartman 4 fő számára igényesen kialakított, de pótágy elhelyezésére is lehetőség van. a Tobruki strandtól mindössze 150 méterre helyezkedik el.

A nappali-étkezőben ágyazható2 fős kanapé és Tv található, a hálószoba franciaágyas. A fürdőszobában zuhanyzó, mosdó, Wc található. Az étkező részben hűtőszekrény, mikró, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, szendvicssütő, evőeszközök, tányérok, poharak állnak rendelkezésre. Ágyneműt, törölközőt, hajszárítót szintén biztosítunk.

Parkolás az udvarban ingyenes. Külön díj ellenében lehetőség van infraszauna használatára. Saját kiülő is tartozik az apartmanhoz. Lehetőség van grillezésre, bográcsozásra a kertben, tüzifát ingyenesen biztosítunk. Egy női, egy férfi, és egy kamasz biciklit is biztosítok térítésmentesen, sőt, csónakhasználatra is lehetőség van, természetesen ingyen.

Wifi van. A Tobruki strand 150 méterre van, ahol 2 büfé és egy étterem, csúzda, homokozó, játszótér, pancsoló, strand röplabda pálya található. A közelben horgászási, vitorlázási, szörfözési lehetőség is van. A szálláshely Veszprémtől 15km, Balatonalmádi 4 km, Balatonfüred 20 km, Tihany 25 km, Siófok 40 km-re helyezkedik el.

Azoknak a családoknak ajánlom, akik szeretik a csendet, a természet közelségét, szeretik a Balatont, a kirándulást, biciklizés, aktív pihenést. Szeretettel várom Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19011017


előzőkövetkező