Molly Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Üdvözöljük a Molly Apartmanban. Ha nyár, akkor Balaton. Ha Balaton, akkor Molly Apartman. 2023 júliusában nyílt apartmanunk a Balaton északi partján Alsóörs szívében. Családbarát zöldövezetben, mégis mindenhez közel, akár egy esti sétára, családi strandolásra, vagy csak bringázni a haverokkal.

Tökéletes hely családok, barátok, kikapcsolódni vágyók részére. Apartmanunk két szintes: a földszinten egyterű étkező-nappalival, külön konyhával, fürdőszobával és terasszal rendelkezik, míg az emeleten, 2 db kétágyas szoba, fürdőszoba, erkély található. Minden szobához külön klíma tartozik, illetve a földszinten a nappaliban is van.

A parkosított kertben lehetőség van közös játékra, sportolásra, melyet 2 db focikapu biztosít, míg a kicsiknek árnyékos helyen homokozó nyújt kikapcsolódást. Bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk, a terasz kerti asztallal, székekkel felszerelt. A kerékpározás szerelmesei az apartmanból kilépve a Balatoni Bringakörúton elindulva fedezhetik fel a környezet szépségét.

A házat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonos nem lakik ott. Apartmanunkban 5 fő részére tudunk szállást biztosítani. Gyermekbarát szállás, utazóágyat, etetőszéket biztosítunk. Autóját zárt udvarunkban biztonságban tudhatja. Az ár tartalmazza a víz, villany, ágynemű, törölköző, légkondicionáló, vezeték nélküli hálózati kapcsolat használatot, és a végtakarítás költségét.

A szálláshelyet az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, későbbi érkezés esetén egyeztetés szerint. Távozás az utolsó eltöltött éjszaka után délelőtt 10 óráig. A foglalás 30% foglaló ellenében történik, ami későbbi lemondás esetén nem jár vissza. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Csak az általunk visszaigazolt foglalás tekinthető érvényesnek. Az apartman területére semmilyen állat nem hozható be. Minősített szálláshely. Távolságok a háztól: Étterem:160 m Élelmiszerbolt: 400 m Strand: 750 m Gyógyszertár: 450 m Játszótér: 150 m Kikötő:800 m Vasútállomás: 600 m

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23059095


előzőkövetkező