Mókus Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Üdvözöltjük a balatonszepezdi Mókus Apartman foglalási oldalán. Apartmanunkban a fő hangsúlyt a nyugodt pihenésre fektetjük, melyhez fontosnak tartjuk, hogy látogatóink kiemelten tiszta apartmanba érkezzenek és nyugodt, csendes környezet szolgálja a pihenést. Klímával felszerelt apartmanunk a épület egész felső szintjén helyezkedik el, csak egyben kiadó, így minden esetben csak Önök lesznek az apartmanban és mással a szállásadón kívül nem kell találkozniuk.

Az apartmant minden vendégünk távozása után fertőtlenítő szerekkel alaposan takarítjuk és fertőtlenítjük, hiszen számunkra is rendkívül fontos a tisztaság. Az apartmanhoz tartozik külső zárt tároló és kerti kiülő tűzrakóval, valamint mindkét szobából nyíló közös terasz.

A közelben csendes lakók vannak, kellő távolságban vagyunk a part zajától, ezért családoknak kifejezetten ajánljuk. Parkolási lehetőség: Szükség esetén ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyhatja autóját. Szobák, szolgáltatások Barátságosan berendezett tetőtéri apartmanban szállhatnak meg Balatonszepezd településen az apartman vendégei.

A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik.

A legközelebbi éttermet 800 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 550 méterre találja. Lehetőség van bográcsozni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni is, melyhez az eszközöket és a készlet erejéig a tűzifát biztosítjuk. Fizetés Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA20006868


következő