Modern Partközeli Nyaraló, 4 szoba 5 férőhely

Balatonmáriafürdőn, vízparthoz közeli (200m) házrész(ikernyaraló egyik fele), frissen felújított, és bútorozott (2020) kiadó. Szobák, szolgáltatások Kényelmes teljes házban szállhatnak meg Balatonmáriafürdő településen a Modern partközeli nyaraló Balatonmáriafürdő vendégei.

Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely zárt parkolójában leparkolhatja. és saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt.

Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. 500 méterre van a legközelebbi étterem, 450 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Lehetőség van grillezni is.

Fizetés A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Modern partközeli nyaraló Balatonmáriafürdő előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 16:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Magyarul és angolul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
4 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19008149


előző