Möbius Apartmanház, 3 apartman 12 férőhely

A Balaton déli partján Siófokon a kedvelt Aranyparton helyezkedik el az apartmanház. Összesen 12 fő elhelyezését biztosítja a 3 teljesen önálló apartman. Az apartmanok mindegyike 4 fő kényelmes pihenését szolgálja. Az apartmanok nem dohányzóak. Apartmanonként 1 szgk. számára biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.

Minden apartmanban WIFI, és sík képernyős TV Földszinti apartman: Félig fedett nagy terasz kültéri étkező+kanapé+napozó ágyak. A szobák egymásból nyílnak. Ablakok szunyoghálóval és redőnnyel ellátva. Felszerelt konyha, tusolós fürdőszoba. I.emeleti apartman: Nagy erkély, ami nem fedett, kültéri étkező+napozóágyak.

Szobák egymásból nyílnak, ablakok, erkélyajtó szunyoghálóval, redőnnyel felszereltek. Konyha felszerelt. Tetőtéri aoartman. Nincs erkély, a klima ingyenes. Főzőfülke felszerelt. Fürdőszoba tusolós. A szobák nem egybe nyílóak. A Balaton pár perces sétányira az utca végén ápolt szabad stranddal és strandbüfével várja a fürödni és napozni vágyókat.

A közelben kölcsönzési lehetőségek, sup, vizibicikli, kerékpár teszi még élménydúsabbá az itt eltöltött napokat. Számos étterem, vendéglő és egyéb vendéglátó egység várja a vendégeket. Elő és utószezonban min. 2 éjszakás, a főszezonban min.5 éjszakás foglalást fogadunk el.

SZÉP Kártya elfogadó hely

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19004121


előzőkövetkező