Miranda Apartmanház, 4 apartman 18 férőhely

Siófok-Szabadifürdőn található. az Aranyparttól 700 m-re. Önálló ház hatalmas udvarral jakuzzival. 45nm es nappali társaság részére. Siófok Aranypartján, a Galerius Wellness- és Élményfürdőtől 200 m-re, a strandtól 700 m-re helyezkedik el. Itt található Siófok legszebb és leghosszabb ingyenes strandja, ahol óriáscsúszda, vízisí és vízi játszótér is várja az idelátogatókat.

A közelben számos étterem, fagyizó, pub, élelmiszerüzlet, dohánybolt és butik is megtalálható. Elhelyezkedése kedvező, mivel 500 méterre van egy étterem, élelmiszerbolt és a vasútállomás. Go-kart pálya, valamint teniszpálya is van a közelben . a Bebó Aquaparktól 2km-re . Az épület 4 nagy méretű 1-és2szobás apartmanokat foglal magába.

Emeleten található 2 darab 4-6 fős klimás apartman nagy terassza.l .fürdőszobával, konyhával/hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, gáztűzhely, illetve elektromos főzőlap/. Földszinten 2 és 3 személyes saját teraszos apartmanok vannak . Klíma kérhető, 2000ft napi díj ellenében.

Az apartmanokban tilos a dohányzás. Mindegyik apartman klímával ellátott. Napi díj 2000ft. Zárt parkolási lehetőség, illetve ingyenes WiFi lehetőség van. Háziállatot nem áll módunkban fogadni. Nagy udvar van, ahol a gyerekek játszhatnak. Az apartmanok föszezonban BULIZÁSRA NEM ALKALMASAK, zenehallgatás nem lehetséges, mivel mások is tartózkodnak az apartmanban.

Kérem ezt foglaláskor vegyék figyelembe.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 18 férőhely
NTAK azonosító: SZ23055510


előzőkövetkező