Mirabella Camping, 24 faház 113 férőhely

Zamárdi legnyugodtabb helyén, közvetlen vízparton található, a szántódi révtől mindösszesen 800 méterre. A kempingben nemcsak lakókocsi- és sátorhelyekkel, hanem minden igényt kielégítő, teljeskörűen felszerelt mobilházakkal is várjuk kedves vendégeinket.

Parcelláink szépen kialakítottak; továbbá korszerű vizesblokkok, gyerekfürdető, mozgáskorlátozott fürdő, ipari mosó- és szárítógépek illetve bérelhető fürdőszoba, játszótér, sportpálya is várja a nyaralókat. A kemping területén minden megtalálható, ami egy önfeledt nyaraláshoz kell: 2 büfé, egy étterem és egy ABC, ahol a gyerekeken át az ételintoleranciában szenvedőkön keresztül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb menüt.

Strandunkon és az élménymedencénknél kényelmes napágyakban pihenhetitek ki a hétköznapok fáradalmait; de természetesen lehetőség van vízi eszközök (pl.: vízibicikli) bérlésére is. Animátoraink június közepétől a hét összes napján reggeltől estig izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat is egyaránt.

Kemping nyitva tartása: , Portaszolgálat április 21 – szeptember 30.

között 0-24 óráig, ez alatt az időszak alatt gyalogos forgalom lehetséges, A kapu este 23 és reggel 6 óra között zárva tart, ezalatt a járművel való közlekedés csak különösen indokolt esetben lehetséges Az idegenforgalmi adó mértéke: 500 Ft/Fő/éjszaka. Állatok tartózkodása a kempingben a gazdájuk teljes felügyelete alatt, fizetési kötelezettség mellett megengedett, tekintettel arra, hogy az állat mások nyaralását nem zavarhatja, testi épségét nem veszélyeztetheti.

A kemping strandjára állat egyáltalán nem vihető. A mobilházak esetében egy végtakarítási díj is fizetendő. Kisállattal történő foglalás esetén egyszeri takarítási díj fizetendő, melynek összege: 13.000 Ft.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: április 23. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
24 faház, 113 férőhely
NTAK azonosító: KE22032291


előzőkövetkező