Minimal Apartments, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel várjuk Fonyód Alsóbélatelepi részén a Balaton partján egy fiatalosan, igényesen berendezett, exkluzív apartmanban. Ideális akár családoknak, akár párocskáknak is, akik szeretnének elvonulni. Tökéletes hely kikapcsolódásra, fürdőzésre vagy pecázásra illetve ha gyönyörködni szeretne a teraszról a Badacsonyi panorámában.

Apartman egy pár éve épült modern épületben helyezkedik el, közvetlenül a Balaton partján. Maximálisan 4 fő befogadásra van lehetőség. Közepes méretű franciaágy felnőtteknek, nappaliban lévő kinyitható kanapé nyújt a gyermekeknek pihentető alvást. Szükség esetén gyermekeknek utazóágyat, kis kádat, szűkítőt és fellépőt is biztosítunk.

Vendégeink számára biztosítunk egy teljesen felszerelt konyhát, melyben öröm főzni vagy akár csak melegíteni, ha éppen azt szeretnének. Teraszon ideális reggelente elkortyolni a kávét illetve az étkezőben is reggelizhetünk. Apartmanhoz tartozik egy kocsi beálló az udvarban, mely elektromos kapuval van ellátva.

Balaton nyújtja a fürdőzési lehetőséget, ami egy karnyújtásnyira van. Déli part lévén kisgyerekeseknek is ideális. Kisállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG22035237


előzőkövetkező