MF Kormorán Wellness Apartments, 2 apartman 8 férőhely

Siófok közvetlen szomszédságában, mégis nyugodt, családias környezetben várja Vendégeit a Kormorán Apartman, mely minden igényt kielégítő szolgáltatási mellett, hatalmas terasszal, panorámával, grillezési és horgászati lehetőséggel kínál önfeledt pihenést és kikapcsolódást.

Az apartmanhoz saját strand és partszakasz tartozik, így míg Önök a teraszon napoznak a gyermekek teljes biztonságban élvezhetik a Balatoni fürdőzést. Az udvaron privát játszótér áll a kisebb vendégeink rendelkezésre. A Kormorán Apartmanba 2 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba került kialakításra.

A nappaliban egy teljes értékű konyha, egy elektromos kandalló, klíma teszi még kényelmesebbé és hangulatosabbá a lakást. A nappaliból az erkélyre kilépve csodálatos kilátás tárul elénk a Balatonra, ahol akár grillezni, akár egy vacsorát elfogyasztani is a legnagyobb kényelemben lehet.Az apartman közvetlen vízparti, saját strandrésszel rendelkezik.

Az udvarban lévő játszótér a gyerekek számára remek lehetőség, miközben a szülők pihennek. Az épület közös térségében egyéb szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint például ping-pong asztal. A wellness részleg egész évben várja a vendégeket. A parkolást az udvarban megoldott.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG21007634


előzőkövetkező