Mézeskalács Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Balaton déli partján Balatonbogláron található vendégházunkba várjuk kedves nyaralni, pihenni vágyó vendégeinket. Május elejétől szeptember végéig 7 fő részére kiadó. Nappali, 3 szoba, fürdő 2 db WC, jól felszerelt konyha, terasz udvar áll a vendégek rendelkezésére. Zárt udvaron parkolási, grillezési, bográcsozási, lehetőség van.

Boglári Buborék Élményfürdője a Platán strandon tőlünk 900 méterre található. Várdombi kalandpark, bobpálya, Gömbkilátó, Vörös és Kék kápolna, városközpont, kultúrközpont, konditerem, 50-500 méterre, kényelmes sétával elérhető. Balatonbogláron az 2013-as év során rengeteg olyan jellegű fejlesztés történt.

A legnagyobb és legfontosabb a Platán strand fejlesztése. Kialakításra került egy teljesen ingyenesen használható hatalmas gyermekjátszótér vagy inkább, és több igényes modern sportpálya. Felépült a Buborék elnevezésű élményfürdő különféle csúszdákkal és vízi játékokkal.

A strand főbejáratánál lévő színpadon szezonban minden este zenés programokkal várják a kicsiket és nagyokat. A felnőttek örömére elkészült ugyancsak a strandon a borudvar, ahol a környék borászai kínálják minőségi boraikat esténként élő zene mellett. Az újdonságok mellett természetesen továbbra is működnek a jól bevált éttermek, büfék és lángossütők, a Balaton vize pedig kristály tiszta.

Itt nem lehet unatkozni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 23. - szeptember 30.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19023402


előzőkövetkező