Mediterrán Villa, 3 szoba 7 férőhely

A szabadstrand 5 perc séta, Siófokhoz közel, de tálvol a nyüzsgéstől, nyugodt környezetben, ősfás kertben hangulatos mediterrán stílusú nyaralónkban várjuk vendégeinket. Teljesen felszerelt konyhával, 4 nagy terasz az étkezéshez, napozáshoz és a kertben tűzrakóhellyel grillezéshez.

A ház nemrég kapott új mediterrán külsőt, belülről csak részben került felújításra még, ahogy az a képeken is látható, de minden évben igyekszünk valamit újítani rajta. A hálószobák a felső szinten találhatóak, közös fürdőszoba tartozik a szobákhoz, de az alsó szinten is van egy új zuhanyzós fürdőszoba.

Szívesen várjuk leendő vendégeink javaslatait is, hogy még hangulatosabbá varázsolhassuk a házat. Nagyon sok programlehetőség található a közelben: kertmozi, cirkusz, vizibicikli- és sup, szörf kölcsönző, paintball, gokart pálya, kalandpark, komphajóval átkelés Tihanyba, Siófokon a sétány és a Plázs.

A közelben található éttermeket is érdemes kipróbálni. Fontos, hogy hangos zene hallgatásra napközben sincs lehetőség a házon kívül a kertben, a szomszédok nyugalmának megőrzése érdekében csak a házban lehet zenét hallgatni. Kisállat nem hozható. Köszönjük a megértést. Parkolás a kertben megoldott - fedett, árnyékos beállókban 2 autó részére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19006988


előzőkövetkező