Mediterrán Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kedves Nyaralni Vágyók. Az új építésű, igényesen berendezett Mediterrán Apartman sok szeretettel várja vendégeit (max. 4fő) Balatonboglár központi részén, 4 perces sétára a felújított Platán Szabadstrandtól.

A 1, 5 szobás, újonnan berendezett lakás egy kerítéssel határolt apartmanház, a Mediterrán Udvar földszintjén található. 500 méteres körzetben található élelmiszerüzlet, drogéria, gyógyszertár, posta, bank, vasútállomás, buszmegálló, Borudvar és kikötő. A város legnagyobb szabadstrandja, a Platán Strand a gyerekeknek kialakított Buborék Élményfürdővel, éttermekkel 5 perces sétával elérhető.

A város szimbólumaként ismert Gömbkilátó, a Várdombi Bobpálya és Kalandpark, a Vörös és Kék Kápolna 10-15 perc gyalogosan. A közelben található számos szórakozási lehetőség, mint például Kertmozi, Vidámpark és a Magyar Nemzeti Cirkusz. Városunk rendezi minden évben a 5, 2 km távú Balaton -átúszást, augusztus 20-án pedig az ingyenesen látogatható Boglári Szüreti Fesztivált.

Az 55 m2-es légkondicionált apartman 4 fő részére nyújt kényelmes pihenést, kikapcsolódást. Amerikai konyhás nappaliból (kihúzható kanapéval), franciaágyas hálószobából, zuhanyzós fürdőszobából és kerti bútorral berendezett hangulatos teraszból áll.

A konyhában mikró, hűtőszekrény, kapszulás kávéfőző, indukciós főzőlap, elektromos sütő, vízforraló, kenyérpirító, míg a nappaliban nagyméretű led tv (106 csatorna) és ingyenes wifi teszi kényelmessé a nyaralást. Minden ablakon szúnyogháló és redőny van. Ágyneműt és a fürdőszobába vendégenként egy nagy és egy kis törölközőt biztosítunk.

A parkolás a ház saját parkolójában ingyenesen biztosított. Látogasson el hozzánk, ha egy élményekben gazdag kikapcsolódásra, vagy egy Balaton-parti pihenésre vágyik. Reméljük nálunk otthon érzi majd magát és hamarosan visszatérő barátként üdvözölhetjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000780


előzőkövetkező