Mazsola és Tádé Háza Apartman, 1 apartman 5 férőhely

..Gyertek nyaralni Balatonalmádiba.️️ Ha el szeretnél tölteni pár nyugis napot a családoddal, vagy pár bulis napot a haverokkal akkor nektek ajánlom az apartmanunkat, mert: -Balatonalmádi frekventált helyén, mégis nyugodt környéken vagyunk. -A strandra 10 perc alatt le lehet sétálni (még gyerekkel is). -A pékség és a piac 2 perc séta.

A központ éttermekkel, bulizós helyekkel 5 perc séta. - A vendéglátók jó fejek, a szomszédok barátságosak. Balatonalmádi️ egy kellemes, vendégszerető kisváros a Balaton északkeleti partján, remek természeti adottságokkal, nagyszerű nyári programlehetőségekkel. Könnyen megközelíthető település, az M7-es autópályától, Balatonakarattya irányából 20 percnyi, míg a 8-as főúttól Veszprém irányából 10 percnyi autóútra.

A városon belül olyan helyen vagyunk, hogy az az autóra (amennyiben Almádiban maradtok egész pihenésetek alatt), nem is lesz szükségetek. Ugyanis az apartman elhelyezkedéséből adódóan a város fontos célpontjai mind gyalogos közelségben vannak. A teljesség igénye nélkül: éttermek, fagyizó, élelmiszerbolt, kulturális központ, kávézók️, pékség, bankautomata, posta, a Wesselényi strand ‍️ és a Balaton-part .

Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak sem kell sokat cipelni a bőröndjeit, hiszen a vasútállomás és a buszpályaudvar szintén 500 méteren belül van. Apartmanunkban összesen 5 főt ‍‍‍ tudunk kényelmesen elszállásolni. Próbáltuk úgy felszerelni az apartmant, hogy minden igényt kielégítsünk.

Fontosabb felszerelések: konyhai felszerelés: gáztűzhely, hűtő fagyasztórekesszel, mikró, kávé- és teafőző, vízforraló, evőeszközök, poharak (vizes, bögre, boros, feles), tányérok (mély és lapos), fazekak, serpenyők a nappaliban TV Wifi törölközők (70140 cm) ágynemű felhúzva kerti székek asztallal VÁRUNK BENNETEKET SOK SZERETETTEL.

Edina és Gabi

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22042561


előzőkövetkező