Maya Apartmanház, 2 apartman 12 férőhely

Klimatizált apartmanok. Gyenesdiás központjában található apartman házunk.2től-12 fő részére kialakított apartmanban szeretettel várunk családokat barátokat. A két apartman 3-3 szobával 2-2 fürdővel plusz wc. 2-2 konyhával terasszal közös nappalival lett kialakítva. Tv. internet hozzáférési lehetőség.

Gondozott kertben kerti bútorok pingpongasztal található, kényelmesen kialakított kiülőben 12 fő kényelmesen töltheti idejét akár grillezés vagy bográcsozás borozgatás közben.Parkolás a zárt udvarban. A közelben üzletek éttermek bevásárlóközpontok .

A közvetlen szomszédságban fodrász kozmetikus található. 2 strand közül választhatnak ahol animátorok segítik a kellemes időtöltést, számtalan lehetőség nyílik sportolásra.A lovagolni vágyok több lovarda közül választhatnak. Akik horgászni szeretnének horgásztanya várja őket.

A Balaton körül kialakított bicikliúton a környéket bejárhatja.Túrázási lehetőség a Nagymező a környék legkedveltebb kiránduló-központja ahol erdei tornapálya is várja a kirándulókat, kiépített szalonna sütőkkel, játszótérrel focipályával.

Keszthely a Balaton fővárosa 2 km-re Hévíz a híres termálfürdő 7 km-re található A megadott szoba és apartmanárak tájékoztató jellegűek, mivel nem lehet szezonális árakat feltüntetni.Foglalása előtt kérem kérjenek árajánlatot.Tekintsék meg képeinket amelyek nemcsak a saját apartmanjainkat házunkat mutatják be, hanem a környékről is mutatunk pár képet miért is ajánljuk, hogy itt töltsék szabadságuk egy részét.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 28.
2 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19014993


előzőkövetkező