Matild Apartmanház, 6 apartman 16 férőhely

Köszönjük érdeklődését apartmanházunk iránt. Felújított helységekkel, és szeretettel várjuk vendégeinket. A Matild Apartmanház a Balaton déli partján, Siófok belvárosában, csendes nyugodt környezetben, a Balatontól 900 méterre helyezkedik el. 10-25 perces sétával szinte elérhető minden, a város központ, a Főtér, éttermek, üzletek, szórakozóhelyek, buszpályaudvar, vasútállomás, parkok, a Balaton és a strand.

Külön bejáratú, önálló, földszinti és emeleti, erkélyes és erkély nélküli, 2 és 4 fős, családias hangulatú, légkondicionált, jól felszerelt apartmanok állnak az Önök rendelkezésére.

Ideális családoknak, pároknak, kissebb baráti társaságnak. - PARKOLÁS ZÁRT UDVARBAN ÉS AZ UTCÁN DÍJMENTES. - INTERNET ÉS WIFI HASZNÁLAT INGYENES. - 2 FŐS APARTMANOK, klimatizáltak, 2 személyes franciaágy, saját fürdőszoba, felszerelt minikonyha, /főzőlap, hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, edények /, valamint síkképernyős kábel tv, internet, wifi, a terasz kerti bútorokkal van felszerelve. - FAMILY ÖNÁLLÓ 4 FŐS APARTMANOK, klimatizáltak, mindegyik földszinti, külön bejáratú udvarról nyíló, kertkapcsolatos.

Mindegyikben található 2 X 2 ágyas szoba, fürdőszoba, felszerelt főzőfülke, / főzőlap, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirytó, edények /, valamint étkező, síkképernyős kábel tv, ingyenes internet és wifi. A hozzátartozó teraszon kerti bútorok szolgálják a pihenés. - AZ APARTMANOKBAN NEM LEHET DOHÁNYOZNI.

ERKÉLY NÉLKÜLI SZOBÁKNÁL FÖLDSZINTI TERASZOK VANNAK KIJELÖLVE. KEDVES VENDÉGEINK . A SZÁLLÁSHELYEN, hangoskodás, bulizás nem megengedett, sem nappal, sem éjjel, mert zavarja a többi vendég és a környezetünk nyugalmát.Aki ilyen céllal érkezne, kérjük az ne nálunk foglaljon szállást.

A vendégek idegeneket nem hozhatnak, még látogatóban sem. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. Törölközőt és konyharuhát kérjük hozzanak magukkal. A tulajdonos a ház földszintjén lakik, szívesen ad további információt, várja megtisztelő kérdéseiket. - FOGLALÁS, 30 % előleg, 3 napon belüli megfizetésével tudjuk elfogadni, bankszámlára utalással, vagy postai úton.

A pénz megékezésekor visszaigazolást küldünk, inentől a szállás biztositva van. A szállásdíj fennmaradó összegét +550 ft/fő/éj idegenforgalmi adót érkezéskor, előre a helyszínen kérjük kiegyenlíteni készpénzben. FOGLALÓ VISSZATÉRÍTÉSE, a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni, de egy későbbi előre egyeztett időpontban igénybe vehető, ha a lemondott időpontot még értékesíteni tudjuk.

A lefoglalt időpont előtt 2 hónappal történő foglalás lemondása esetén, a foglaló visszajár.A visszatérités költsége, megrendelőt terheli. Az ár tartalmazza a víz, gáz, ágynemű használatot, a végtakarítás díját, a konyha takarítást nem. Az árak a foglalás függvényében változhatnak a személyek számától, a bérlés időpontjától (elő és utószezon vagy főszezon), az idő tartamától, a napok számától.

Az Apartmanokba állat nem hozható. - SIÓFOKI TÁVOLSÁGOK - Élelmiszerbolt 300 m, Üzletközpont 400 m - Étterem, cukrászda, szórakozóhely 300 m - Vasútállomás, buszpályaudvar 400 m - Hajóállomás 800m (sétahajózás ), vitorláskikötő 1000 m - Jókai park 600 m (tó, játszótér) - Benzinkút 600 m - Galériusz Élményfürdő 4km - Repülőtér 120 km Üdvözlettel, Matild Apartmanház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 20.
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19011362


előzőkövetkező