Máté Ház, 4 apartman 11 férőhely

A Balatontól csupán 300 méterre helyezkedő apartman családok és baráti társaságok számára is ideális helyszín a kikapcsolódásra, négy szobával, tágas társalgó terekkel és egy nagy kerttel, melyben medence is található.

A külön bejáratú földszinten elhelyezkedő, felújított négy szoba közül a két 5×5 méteres légkondicionáló berendezéssel is fel van szerelve, a másik két – egy 4×4 méteres és egy 3×3 méteres – szobában pedig mennyezeti ventilátor található. Az apartmanhoz tartozik egy tágas nappali, társalgó és egy jól felszerelt konyha, étkező.

A fürdőszobák szintén felújítottak, az egyikben mosógép és WC is van. Külön helyiségben található egy másik WC mosdóval. Szervesen kapcsolódik az épülethez egy fedett terasz, ahol a pihenni vágyók grillezhetnek és bográcsozhatnak. A helyben fürdőzni vágyókat egy Bestway típusú medence várja.

Rendelkezésre álló eszközök: mosógép, mosogatógép, vasaló, ingyenes WIFI, kábel TV, 3 szobában mennyezeti ventilátor, 2 szobában légkondicionáló, mikrohullámú sütő, több kávéfőző. Parkolásra az épület előtti füves, árnyékos, tágas területen van ingyen lehetőség.

A földszinti apartmanban a tulajdonosok nem tartózkodnak. Hangoskodással járó rendezvények, bulik nem tarthatók.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 15.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: EG19006656


előzőkövetkező