Marine Cottage, 2 szoba 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Marina Cottage kényelmes teljes házban köszönti az Enying településen megszállni kívánó vendégeket. A Marina Cottage felár ellenében fogadja kutyáját is a pihenésre. A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. és saját erkélyük vagy teraszuk van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

Balatonvilágos 9 km, SiófOk 15 km, Budapest távolság 100 km. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. 1000 méterre található a legközelebbi étterem, 1000 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés Készpénzzel, átutalással, OTP Szép kártyával tud fizetni. A Marine Cottage a foglalás sikeres visszaigazolását követően előre fizetést kér Öntől, amelynek mértéke 40% Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23071673