Marina Villa, 6 szoba 16 férőhely

Vendégházunk csendes utcában található kb 800 méterre a városközponttól és 900 méterre a nagy strandoktól, de a Balaton maga, egy kisebb stranddal kb 400 méterre fekszik. A házban 3 apartman van, a földszinten egy egylégterű stúdióapartman 2-3 fő részére, valamint egy két hálószobás apartman 4 fő részére, a tetőtérben pedig egy 120 m2-es 3 nagy hálószobás, 2 fürdőszobás apartman van.

Mindhárom apartman konyhája teljesen felszerelt, mindegyikhez nagy terasz, illetve a tetőtérihez teraszok és 2 szobához erkélyek tartoznak. A kert nagy, lehet bográcsozni, szalonnát sütni, grillezni. A gyerekeknek van hinta. Parkolni a zárt udvarban lehet. Ingyenes wifi, kábeltévé van.

A házban nem lehet dohányozni, de a teraszokon, erkélyeken és az udvaron igen. Figyelem. Az egész ház is foglalható. SZÉP kártyát elfogadunk. A tisztaság eddig is rendkívül fontos volt számunkra, de a koronavírus miatt különös gondossággal járunk el és minden vendég távozása után fertőtlenítő szerekkel végezzük a takarítást (felületek, fürdőszoba, konyhai eszközök).

Ezen kívül minden fürdőszobában kézfertőtlenítő szer áll vendégeink rendelkezésére. Fontos tudni, hogy mindhárom apartmannak teljesen külön bejárata van egymástól távol, így a távolságtartás teljes mértékben megoldható. Mivel a kert hatalmas, az elkülönülés ott is megvalósítható.

Balatonlelle igen népszerű úti cél a nyaralni vágyók körében, családias, nyugodt, ugyanakkor minden szórakozási és kikapcsolódási lehetőség megtalálható városunkban. Két strandja van, az egyik fizetős, benne élményparkkal (csúszdák, úszómedence), valamint homokos partszakasszal.

Ideális kisgyermekes családok számára. A szabad strand több kilométer hosszú, vannak éttermek, büfék, játszóterek, kávézó, vízi óriáscsúszda. A balatonlellei strandok évek óta kiváló minősítést kapnak. A két strand között pedig a kikötő és hajóállomás fekszik, ahonnan kellemes esti sétahajózások indulnak, illetve diszkóhajó, de akár hosszabb hajókirándulásra is van lehetőség például Badacsonyba.

A strandok és a kikötő a városközpontban fekszenek, amely sok étteremmel, üzlettel és gyermek vidámparkkal várja a vendégeket. A központban található kis vidámparkon kívül van egy nagy vidámpark is, valamint a Magyar Nemzeti Cirkusz is egész nyáron itt működik. A rendezvényparkban egész nyáron nyitva a kézműves kirakodóvásár, valamint minden este ingyenes koncerteket hallgathatunk.

A Szabadtéri Színpadon pedig ismert előadók, zenekarok koncertjeire válthatunk jegyet. Ami a bevásárlási lehetőségeket illeti, Balatonlellén van Lidl, Aldi, Spar, Rossmann, DM, a szomszédos Balatonbogláron pedig Tesco. Amennyiben nem rendelkeznek autóval, vonattal és busszal is eljuthatnak Balatonlellére, a vasútállomás és a buszmegálló is a városközpontban fekszenek.

A parkolás Balatonlelle területén mindenütt ingyenes. Szeretettel várjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19016614


előzőkövetkező