Margaritavilla, 1 szoba 2 férőhely

A Margaritavilla Zamárdi M7-es autópálya lehajtójához nagyon közel található, a vizparti Gáspár András utcában, a T-Beach néven is ismert szabadstrand mellett. A kertból közvetlenül a Balatonra látni. A strandhoz csak az utcán kell átsétálni. A szabadstrandon a Balatoni gasztrokalauzban is elismert Chef Beach étterem, bár és fagyizó található.

Kerékpár kölcsönzés a közeli kölcsönzőből lehetséges. A Margaritavilla egy hálószobás, amerikai konyhás, étkezős nyaraló. Az egybenyitott nappaliban lenyitható kanapé található, ami pótágyként egy felnőttnek vagy két gyermeknek kényelmes alvóhelyként szolgál. A konyha teljesen felszerelt, kerámia főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel, kenyérpiritóval, kávéfőzővel és vizforralóval.

A nyaraló egy nagy, privát terasszal rendelkezik napozáshoz, kinti időtöltéshez. A nyitható árnyékoló féltető védelmében lehet kint étkezni, pihenni. A terasz mellett egy terméskő grill található bográcstartóval. Főzéshez, sütéshez, étkezéshez a konyha teljesen felszerelt.

Rossz idő esetére benti étkező is van 4 (bővithető 6-ra) ülőhellyel, de jó idő esetén a kinti asztal mellett egy 6-8 fős társaság is kényelmesen elfér. Tévézéshez a nappaliban egy LCD TV áll rendelkezésre, FireTV opcióval, amin az alap magyar csatornák mellett Netflix, Amazon Prime, YouTube, valamint egyéb ingyenes és fizetős (saját számlával, jelszóval) csatornák nézhetők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23060859


előzőkövetkező