Marcipán Nyaraló, 1 apartman 4 férőhely

A Marcipán nyaraló a sokak által Siófok Rózsadombjaként emlegetett Fokihegyen, a 7-es út közelében, de egy rendkívül csendes, nyugodt övezetben helyezkedik el. Tágas, napfényes, barátságos hangulatú apartmanunkban 2 hálószoba és egy nappali került kialakításra (4+2 férőhelyes).

A szobákban frissen húzott ágynemű, személyenként két törülköző és vendégpapucs várja a vendégeket. A nappalihoz és a nagyobbik hálószobához tágas erkély tartozik, amely tökéletes helyszíne lehet az esti borozásnak, naplemente nézésnek, vagy akár egy napfényes reggelinek.

A szálláson síkképernyős tévé és WiFi szolgáltatás is elérhető. A fürdőszobában fürdőkád gondoskodik a kényeztető pillanatokról, hajszárító, kéztörlő, tusfürdő, folyékony szappan biztosított, továbbá mosási, szárítási, vasalási lehetőséget is biztosítunk vendégeink számára.

A WC külön helyiségben található. A konyha modern, jól felszerelt: tűzhely, légkeveréses sütő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló is rendelkezésre áll. Az apartman klimatizált, így könnyen átvészelhetjük a forró napokat, míg hűvösebb idő esetén minden helyiségben fűtőtest gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Ha autóval érkezik a társasház előtt ingyenes parkolóhelyet talál, míg a vonattal érkezőknek a vasútállomásról 20 perc kényelmes sétával elérhető a szállás. A Marcipán nyaralótól a Balaton 600 méterre húzódik, az Újhelyi strand gyalog mindössze tíz perc alatt megközelíthető, akárcsak a Fő tér, a Víztorony környéke.

A Víztoronyban található a Tourinform iroda, ahol tájékozódhatunk a helyi programokról, látnivalókról, továbbá helyet kapott egy körpanormás kávézó, ahová lift segíti a feljutást. A torony nyitott teraszáról elénk tárul a város és kitűnő kilátás nyílik a Balaton keleti medencéjére.

Rossz idő esetén a Fő téren lévő Sió Mozi nyújthat kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget, de meglátogathatjuk a város híres szülöttjének, Kálmán Imre zeneszerző szülőházát is. Siófok belvárosában egész évben számtalan étterem és kávézó várja vendégeit. A nyári szezonban az Aranyparton és az Ezüstparton is szabadstrandokon fürdőzhetünk.

Kisgyerekes családoknak szeretettel ajánljuk a Bella állatparkot, továbbá a zamárdi kalandpark is jó szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt, Nyárestéken a Fő téren, illetve Siófok Nagystrandján, a Plázson népszerű előadók koncertjein bulizhatunk, akik pedig éjszakába nyúlóan mulatnának, azokat várja a Petőfi Sétány.

További programajánlót magyar és angol nyelvű tájékoztatóinkban a szálláshelyen olvashatnak. Szálláshelyünkön elsősorban a nyugalmat kereső vendégkört részesítjük előnyben. A társasházban szigorú csendrendelet van érvényben, így a nagy zajjal járó házibulik, lánybúcsúk, legénybúcsúk szervezéséhez nem járulunk hozzá.

Nyaralónkban készpénzes, bankkártyás és OTP SZÉP kártyás fizetésre is lehetőség van. A foglalás az előleg befizetésével válik érvényessé, melynek összegét 3 napon belül át kell utalni bankszámlánkra. A lemondás feltételeiről a lemondási szabályzatban olvashatnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23062846


előzőkövetkező