M és M Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kapcsolódjon ki a minden igényt kielégítő 4 férőhelyes, ízlésesen berendezett, emeleti apartmanunkban. Az apartman saját, lekerített kerttel rendelkezik, amelyben helyet kapott egy hagyományos fatüzelésű, parajdi sóval feltöltött fürdődézsa, mely hozzájárul a tökéletes testi-lelki ellazuláshoz.

A dézsafürdőzés közben sem kell lemaradnia kedvenc filmjeiről, sorozatairól, ugyanis a forró vízben relaxálva is élvezheti a műsort, a szabadtéri kivetítő segítségével. Az apartmanhoz tartozik egy 4 személyes finn szaunával, 100- os kivetítővel, darts táblával ellátott pihenőszoba is, ahol a hangulatos fatüzelésű kandalló melegénél folytathatja a kikapcsolódását.

Az ár tartalmazza a szauna valamint a dézsafürdő használatát is. A kertben grillezési, bográcsozási, tárcsasütési lehetőség adott. Amennyiben az időjárás engedi és aktívan szeretné eltölteni nálunk az idejét, akkor szabadon használhatja a ping-pong asztalt, trambulint valamint tollasozni illetve focizni️ is tud a műfüves területen.

Az apartman pár perc sétára található a szemet gyönyörködtető Balaton parttól. A 70 m2-es külön bejáratú klimatizált️ apartman 2 hálóból, tágas étkezőből, jól felszerelt konyhából (hűtő, fagyasztó, mikro, kenyérpirító, kávéfőző, elektromos grill, gáztűzhely, vízforraló, mosogatógép), fürdő és külön wc helyiségekből áll.

A legkisebbek számára utazóágy valamint etetőszék is rendelkezésre áll. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban️ leparkolhatja. A környéken számtalan kirándulási- és programlehetőség van (bobpálya, kalandpark, Veszprémi Állatkert, Akarattyai Magaspart, Bakony stb.). Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre található. Bográcsozási, grillezési és tárcsán sütés-főzési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.

A foglalás visszaigazolását követően a M ÉS M BALATONI APARTMAN 50% előleg befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00. A munkatársak magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003178


előzőkövetkező