Lurkó Apartmanok, 4 apartman 16 férőhely

Családbarát nyaralónk Siófoktól 2 km-re Szabadi-sóstón található a Balatontól mindössze 4-5perc sétára. A nyaraló 4 db külön bejáratú apartmanból áll, közös zárt udvar és kert résszel. A kisebb apartmanok 40-45m2-esek, 1 hálószoba+amerikai konyha nappalis apartman 4-5 fő részére nyújt kényelmes pihenést.

A nagyobb apartmanok 60-65m2-esek 2 hálószoba +nappaliból állnak max. 6 fő részére. Mindegyik apartman saját terasszal rendelkezik. A zárt udvaron belül lehetőség van parkolásra. Mindegyik apartmanhoz saját fürdőszoba illetve jól felszerelt konyha tartozik és apartmanok klímával felszereltek.

Nálunk a nyaralás nemcsak a gyermekeknek élmény, a hatalmas kertben a szülőknek is lehetősége van a pihenésre, kikapcsolódásra, míg a lurkók az udvarban lévő saját játszótéren játszanak, trambulinoznak, ping-pongoznak vagy éppen a medencében pancsolnak. A kertben úszómedence és gyerekmedence is található.

A házból kilépve pedig hangulatos kis ösvényen mindössze pár perc alatt elérhető a Balaton egyik szabad strandja. Bababarát, családbarát szálláshely révén utazóágy, etetőszék, gyermekjátékok díjmentesen rendelkezésre állnak. Grillezési és bográcsozási lehetőség szintén adott. Étterem, bolt, Galérius élményfürdő, vízisípálya, Bella kisállat simogató és lovasudvar 500 méteren belül.

A sport és az aktív pihenés szerelmesei apartmanjainktól 200m -re egy 1, 5km hosszú erdei futópályát találnak. Ha valakinek pedig a belváros nyüzsgése hiányzik, Siófok belvárosát, Víztornyot, Petőfi sétányt és hajóállomást, szállásunktól 3km-re találja. WiFi és klíma használata ingyenes, SZÉP kártyát elfogadunk.

Hozzánk kiskedvenced is nyugodtan hozhatod. Családos nyaraló révén, bulizni vágyó fiatal társaságokat nem áll módunkban fogadni. Nyaralj nálunk. Szeretettel várunk a Lurkó Apartmanokban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19013680


előzőkövetkező