Lugas Apartmanok, 3 apartman 12 férőhely

A Lugas Apartmanok kétszintes nyaraló Badacsonyban, a központhoz közel (700 m), a legközelebbi strandtól csupán 150 lépésre (.) van. További strandok: badacsonytomaji - 400 m, badacsonyi (a hajóállomásnál) 1 km.

A Panoráma Apartman az emeleten 60 m2-es lakosztály, 2 hálószobával (+ egy FELTÉTELES hálószobával- lásd lent), nappalival, lodzsával balatoni kilátással és külön fürdőszobával max. 7 vendég helyezhető el, a konyha az épület földszintjén közös használatú a földszinti 1. szoba vendégeivel, de külön-lülön hűtőkkel.

Nagy napos kert, lugas alatti nagy kerti terasz. A Panoráma Apartmanhoz esetenként a foglaltságok függvényében egy 3. háló (vagy gyerek) szoba is kapcsolható. KIZÁRÓLAG KÜLÖN EGYEZTETÉSRE. Csak írásban, whatsapp, SMS vagy mail üzenetváltásban. Más szóval az AUTOMATIKUSAN NEM FOGLALHATÓ. .

A foglaló rendszeren keresztül NEM LEKÉRHETŐ. . Ezért a (feltételes) 3. hálóért - ha szabad és így lekérhető - éjszakánként 10.000, - Ft felár fizetendő. Bográcsozó az udvarban. Az épület földszintjén található a Dupla Szintes Apartman, egy szoba saját külön fürdőszobával és a már említett közös konyhával, a szoba ablaka előtt saját kerti terasz rész.

Ehhez kapcsoltan bérelhető a 2. sz háló-, (gyerekszoba) az emeleten, ilyenkor összesen 4 fő (2 + 2) szállásolható el, ennek fürdőszobája közös a fölszinti (1. sz.) szobáéval. Ezért 2 személynél nagyobb családnak vagy baráti körnek javasolható. A földszinten van még a Kisapartman 3 fő részére, ez közvetlen kerti, különbejáratú saját fürdőszobával és egy teakonyhával (főzősarokkal), a bejárata előtt közvetlen saját, fedett kerti terasszal.

A zárt udvari parkolóban 6 gépkocsi fér el. A vasút- és hajóállomás 1 km-re található. Badacsonyban minden vonat megáll. Az épületen belül - minden apartmanban és helyiségben - és a teraszon DOHÁNYOZNI TILOS. Kijelölt dohányzó hely az udvaron van. Háziállatokat semmilyen körülmények között és semmilyen indokkal NEM FOGADUNK.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: április 6. - október 31.
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA21002376


előzőkövetkező