Lorka Vendégház, 1 apartman 8 férőhely

Kedves Látogató. Látogasson el a Balaton déli partjára. A Balatontól 250 m-re található kedves, barátságos, családias vendégházunkba. Hatalmas, parkosított udvarban áll a kiválóan felszerelt, letisztult, egyszerű és harmonikus önálló két nagyszobás családi nyaraló. A ház gyermekek és felnőttek számára egyaránt felszerelt, otthonosan berendezett.

Házunk folyamatosan karbantartott, szép állapotú ház. 2021. évben teljes belső átépítésen, felújításon esett át, melyet folytattunk folytatunk a vendégeink igényeinek megfelelően.

Házikónk gyermek barát, mely azt jelenti, hogy rengeteg bel- és kültéri játék biztosított gyermek vendégeink részére. (hinta, homokozó, kismotor, társasjátékok, úszógumi stb...) Kisbabák számára is biztosítunk: szinte minden babás kelléket.(kiságy-kókuszmatraccal, fürdető kád, etető szék, stb...) Vendégeink pihentető alvására is kiemelt figyelmet fordítunk, így Naturtex négy évszak valamint Dormeo - gyermek- párnákkal igyekszünk komfortosabbá tenni vendégházunkban eltöltött pihenő időt.

A ház klimatizált és téliesített. Az udvarban megtalálható: játszótér, grillező, ping-pong asztal, kosárlabda palánk, foci kapuk, hintaágy, napozó ágyak és kerti terasz. Közelben boltok, éttermek megtalálhatóak. A település központjától kb: 1500 méterre található vendégházunk.

A ház mind kialakítását, mind elhelyezkedését tekintve ideális családok, baráti társaságok, túrázok vagy akár üzleti úton lévő Vendégeink számára is. A falu és a környék a természet valódi közelségét adják. Hangulatos sétára csábítanak vagy épp remek fürdőzési lehetőséget nyújtanak.

A közelben Keszthely városa vagy Szigliget és Sümeg történelmi múltja ejthet rabul. A kirándulásra, túrázásra vágyóknak a balatonfenyvesi kisvasút - Berek- nyújt felejthetetlen élményt. Célunk, hogy Vendégeink otthonosan érezhessék magukat a nálunk eltöltött idő alatt. Vendégeink számára kialakításra került egy olvasó sarok, melyben helyet kapott rengeteg modern felnőtt- és gyermek(mese) könyv. .

Három hétnél hosszabb foglalási szándék esetén, kérem, kérjen egyedi árajánlatot. A tulajdonos nem lakik ott.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 1. - október 30.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19005977


előzőkövetkező