Lito Apartman, 2 apartman 8 férőhely

A Lito apartmanok Siófokon kertvárosi övezetben a Balatontól 800 méterre találhatóak. Csendes barátságos környezetben. Az apartmanok kertel (bográcsozási és szalonna sütési lehetőség) és saját fedett terasszal, valamint saját grill sütővel rendelkeznek. A vendégek számára elérhető egy 6 és egy 2 fős apartman.

Két külön épület. Nem bulizós szálláshely vagyunk, így NEM megengedett a szálláshelyünkön a hangoskodás, bulizás, hangos zenehallgatás a többi vendég nyugalma érdekében. Az apartmanokban nincsenek gyerekbarát szolgáltatások. Ha esetleg csecsemővel érkeznek, akkor saját holmit hozzanak a részére.

A foglalásnál minden esetben meg kell adni a gyermekek számát és életkorát. Ágyneműt minden vendégünknek biztosítunk, elkészített ágyakkal várjuk Önöket. Kérjük, törülközőt mindenki hozzon magával, környezetvédelmi okokból nem áll módunkban biztosítani. Ideális családok és baráti társaságok számára.

A parkolási lehetőség biztosítva van (nem őrzött parkoló). A közelben számtalan program elérhető a látogatók számára. NTKA Regisztrációs szám: KE 20000337

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 30. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19007321


előzőkövetkező